kui sul neid on ja tahad proovida siis pärast anna ehk teada... pakuks et emajões võib lutsule täitsa selle söödaga pihta saada aga mine tea ehk isegi kohale.. aga ta raip ju laguneb seal konksu otsas suht kiiresti ära..
teet jah sul on õigus et pinnale jäävad ehk tuleks millega segada kokku et ta vee alla läheks äkki tainaga.Kas muretainaga olete proovinud püüda särg ahven
Suvel olen lisanud niisutusvette 200-250g melassi 3-4kg kuivsööda peale. Kui olen rohkem pannud mõnikord, siis tundub et teeb liiga. Talve kohta ei oska eriti kommenteerida. Erinevate tootjate melassid on kõik väga erineva lõhnaga, kõige parem on tundunud tavaline melass, mida ostnud Viljandist 1 eur liiter. Eelmine suvi Sensasega püüdma hakates ei lisanud enam üldse vedelat melassi, samas olid tulemused väga head. Ongi plaanis nüüd veidi uurida, kas magusatele söötadele kuhu on lisatud palju siirupit, tasub veel lisada ka melassi?
Ma olen ka seda liitrises potis olevat melassi kasutanud. Eelmine suvi oli esimene kord. Kogust ei mõõtnud, kuid vee värvus muutus pruunimaks küll. Hui teab, kas mingit kasu ka oli sellest. Suuremat saaki küll ei täheldanud, kui ilma selle joorupita. Pigem arvan, et määravam oli ikka sööt, mida kasutasin. Üks Sensase oma tundus olema teistest üle, kuid seda oli raske kohalikest poodidest leida.