Otsi

Tuulehaug marinaadis

26.08.2006 16:03
Puhasta kala sisikonnast,tükelda 4-5 cm pikkusteks juppideks ja pane soola, pipra ja loorberiga keema,jälgi et kala ei laguneks,õigel ajal kala purkidesse ja siis kuum marinaad peale (olen lisanud marinaadile ka zelatiini kindluse mõttes siis kallerdab ilusasti ära) ja purgile kaas peale.
Tarvitada külmalt...
Ilusa kallerdisega,lisada võib kuumad kartulid ja härmas valge viina...

14.06.2012 22:44
0
arvan,et parimat retsepti pole olemas 5p.
14.06.2012 23:02
0
Kui nüüd kala ka saaks.
On müüa ?
29.10.2014 22:47
0
Palju zelatiini liitri marinaadi kohta umbes panna tuleks ? Tegin haugi aga suht kuiv/vesine on kui sööd, vedelik võiks olla kallerdunud kujul, siis vast oleks etem.
30.10.2014 00:52
0
Keda enne sabadest ja sarvedest puljong ja sellest tee marinaad.
Siis ilmselt kallerdub niigi ja on maitsvam.
30.10.2014 23:32
1
Ära želatiini keema lase, vaid lisa peale tulelt ära võtmist, siis toimib vähe paremini. Kui tahad puljongit keeta, siis uitajal on õigus, nii saab ka "ehedam"
Palun oota