Otsi

Kogemus jänesega...

1
2
25.12.2006 10:46
0
Petipiimas küll, aga hapendamata petipiimas.
25.12.2006 10:47
0
kust ma seda lõssi võtan?
25.12.2006 10:48
0
Peti raiskamine.....!
25.12.2006 10:50
0
kui mul esivanemad veel jäneseid pidasid, siis hoidsid neid enne smoorimist nõrgas äädikalahuses. aga söömasi see jänes nüüd tõesti ei ole. alati sai otsitud põhjust, miks hetkel pole jänest võimalik süüa. tähendab, et tervet jänest koju viia ning patta panna.
25.12.2006 10:58
0
Eks ta üks pikkade kõrvadega rott ole....
25.12.2006 11:11
0
Kust sa jänese võtsid?
25.12.2006 11:16
0
Naisele toodi tööle. mingi kolleegi poolt.
25.12.2006 11:17
0
Ja petti ei toodudki?
25.12.2006 11:19
0
Peaks pragama hakkama? või lasen täna tööle tagasi viia?
25.12.2006 11:24
1
Ah ei, hea, et hobust ei toodud.,,,
25.12.2006 11:30
0
Kus tas hea on, talis, hobuse liha väga hää. Oleks vöind hobuse tuua kyll.
25.12.2006 11:49
0
Liiga suur ühestükis küpsetamiseks, Papsik...
25.12.2006 12:31
0
Ma sõin hobuselihaworsti viimati u. 22 aastat tagasi ! Päris hää oliä tahax weel!
25.12.2006 12:59
0
prantsuse supermarketites muide ka hobuseliha müügil.)
ise ostnud kunagi ei ole, aga krdi ahvatlev nägi tegelikult välja, hästi tumepunane ja paksu kiuga.
25.12.2006 14:48
0
Tee püreesupiks, viska kapist kõik halvaksläinud asjad ka sisse, üleeelmise aasta silmud ja muud toredad produktid. Lihtne, ei miskit smoorimist ega määrimist.
25.12.2006 18:26
0
Pole proovinud ei Laine Jänest, muudest küülikutest rääkimata! Ka lambad mind ei huvita!
25.12.2006 20:21
0
irw
25.12.2006 20:24
0
Laine Jänes on suht ahvatlev - täidsa sõtkutav tainas, kui kulinaaride keeles öelda...
25.12.2006 22:33
0
auto-alt läbikäinud jänesel - peale nülgimist esmalt eemaldada verevalumid! kui aga suurt midagi enam järgi pole siis ei soovita juppe kokku korjata ja neid potti toppida. teadmiseks veel, et siinsed asukad vist ainult geneetilise mutatsiooni läbinud ``surmani noori`` jäneseid moorivad
tegelikult vanema meesterahva moodi väljanägev pikkkõrv ei kõlba mitte kuskile, tema liha on samavõrd vinske kui peaksid olema teie närvid ! tavaliselt lõpeb see pruunistunud känkraga potis millele hammas peale ei hakka
25.12.2006 22:38
0
See käis Laine kohta vä?
25.12.2006 23:40
0
ärge te frau Lainet kül ära juhmige. to päris kena inimene.
26.12.2006 20:14
0
Täitsa pandav bunny oli. Naine tegi. Hapendatud petis paar tunnikest. Tükkideks. kergelt praadida, sibulad, küüslaugud, porgandid, vürtsid, piprad, soolad, loorberid leende ja see jura malmpotti. malmpott ahju. 1h 45´ ja rasvane küülik maitses küll ja küll.
26.12.2006 20:14
1
laps võtab just teist portsu. mingit hiinakapsa ja redise salatit aga pole puutundki, ega kavatse seda ka teha.
26.12.2006 20:19
1
Laps teadis ka et armast jänkut sõi?
26.12.2006 20:20
1
Väga tubli, ütlesin kohe, et ei maksa toiduga mängida, vaid tuleb see potis söögikõlvuliseks teha.
26.12.2006 20:22
1
ai, ma sain Talismanilt kiita. Tunnen end kõrvust tõstetuna.


laps teab kõikke.
26.12.2006 21:20
1
Näed, kui vähesest piisab...
26.12.2006 21:37
0
Peaasi et hommukul kõht ei koriseks ja vaene kõrvik lõpuks oma teekonna vürsikalt lõpetas
26.12.2006 21:42
0
seal lambis põleb ka iga õli!
26.12.2006 22:13
0
Igavene tuli!
26.12.2013 12:22
0
kas keegi jänesesmooringu uusi nippe ka jagaks või töötavad kõik vanadki,
Lühike kokkuvõte eelnevast:'
vajalik jänes( pigem küülik) hoida mõnda aega petis või nõrgas äädikalahuses, haudepott, temperatuur 160-170 kraadi ca 3 tundi
liha pruunistada ja kiibistada küüslaugu ja seapekiga, sisse sobib porgand, must ploom ja mandariin.
Enne valmimist toimub maitsestamine: sool, suhkur, basiilik, pipar,vürtsid, loorberileht, rosmariin, tüümian, must pipar, ingver, salvei, majoraan. jne arvan et nendega tasuks tagasihoidlikum olla.
Valada üle rõõsa koorega ja hautada kuni kaste paraja konsistentsiga.
26.12.2013 12:59
1
mul on neid retsepte niipalju , et õudne- kribada ei viitsi , aga proovi seda.hapukapsastega hautatud jänes. 1 jänku, 100g. soola - v suitsupekki, 2 sibulat ,500g hapukapsaid, 2 õuna, veidi puljongit, köömneid (seeni).
jänese lõikad portsjonitükkideks ja hõõrud soolaga. peki sulatad hautamisnõu põhjas, selles pruunistad lihatükid ümberringi.lisad sibulad ja soovi korral seened.kapsad ja riivitud õunad tõstad lihatükkidele ja lisad nii palju puljongit , et toit kõrbema ei lähe, hautad nõrgal tulel kaanega kuni toiduained on pehmed.köömned lisad poolel hautamisajal.juurde antakse keedukartulaid.
26.12.2013 13:27
1
Tänud proovin kindlasti, ja see viimane variant tundub maalähedasem olevat. Tänapäeva maitsed need karrid ja muud mul kohe üldse ei meeldi.
26.12.2013 15:29
1
Kapsad pane hiljem prae kõrvale. Jänekse võid lihtsalt õuntega teha.
26.12.2013 15:32
0
parem ää köömneid pane.
pärast stt ammavahelt urgitseda.
26.12.2013 15:37
1
Pongardeid võib ka panna.
26.12.2013 15:39
0
veel?
26.12.2013 15:47
1
Vahepeal pane paar napsi kah!
26.12.2013 20:03
0
küülikusita kompostis kasvavad jämmed sönnikuussid
02.01.2014 11:00
1
"Maailma suurim jaekaupmees Wal-Mart Stores on kutsunud osadest Hiina poodidest tagasi eesliliha, sest testid olid näidanud, et see sisaldas teiste loomade DNAd, vahendab Reuters.

Wal-Mart Storesi Five Spice nimeline eesliliha sisaldas rebaseliha. " http://www.aripaev.ee/Default.aspx?PublicationId=77ae0b6c-4764-49a7-9a69-9a9ee6c17d51
02.01.2014 11:10
0
see oli 90-atel kui sõps sai sõjaväekaaslasega kokku kes tln. külla tuli.noh, välja vaja ka minna ja mingisse šašlõknikusse.kumbagile 3 varrast. niikui bratan ühe ampsu virutas . siis ütles , et tal koertest - kassidest juba kõrini. rohkem ei puutunud.sõps ei teind vahet ja ütles , et kuradi hää ja pani kõik peesse.
07.01.2014 22:14
1
mul sõber kasvatab teisi oma 25-30 tükki praegu puurides...toiduks valmistab alati ühe ja
sama retsepti järgi:alguses hautab loorberi ja küüslauguga ja siis pruunistab pannil lisades ohtralt vürtse-adzikat,pipart ja nn.armeenia segu. toit on alati suurepärane...
asunik,keedetud kartul,jänese praad ja tomati salat koos vürtsika lihakastmega viivad keele alla.
09.03.2014 10:00
1
Nädalavahetusel tegin ka jänest.. niiviisi siis

jänks tükeldada,paneerida jahu,soola,pipra segus...pruunistada pannil,panna potti koos küüslaugu,sibulaga,1-2 olenevalt kogusest hapukamat sügis õuna,vesi peale,niipalju et just ja just katab jänese,natukene isegi võib olla vett vähem et kataks jänese,hautada 20 min, lisada kukeseened,vahukoor,rosepipar,maitse-timmi vajadusel maitset,hauata veel niikaua et jänes on täiesti mure,serveeri keedukartuliga,loomulikult ahjus,õiges potis tehtud tuleb veel parem..
09.03.2014 10:01
0
aaa..sorri loorber ja pipar ka kohe alguses..
09.03.2014 11:20
0
Millal nahk tuli ära võtta, see ei selgunud.
Või jääbki külge?
09.03.2014 11:41
0
Ei oska nõu jagada,..olen saanud nahata jänest
24.12.2016 17:51
1
  Jänkul pea,sisikond,nahk ja lõpuks ka hing eemaldatud.
Et kindlasti surd oleks,õunamahlasisse lõpuks ära uputatud.
 Et kas kohe ära visata,või üritada mingite uuemate retseptide järgi mitteoodatud külalistele midagi sest elukast poolmaitsvat teha.
24.12.2016 19:32
3
Nahk visatakse peale söömist ära, ei sobi armast jänkut maha lüüa  ja kuule sina, miks sa notsu maha l6id?
1
2
Palun oota