saabas tulele liiga lähedal -sokid juba krõbedad..aga maitset annab..ise eelistan ahvenat reisil olles keeta ja muud rohelist mis kaasa võetud juurde lisada- hommikune puljongijääk pohma peale -----ideaalne uue vaba päeva alguseks..aga kõik mis toimub vabaduses ja mida napimate vahenditega - seda parem..5 punni..
Suurt ahvenat oleks matkal hea lõkkepannil teha. Võis kergelt praadida ja siis valges veinis edasi hautada. Rohke küüslaugu ja peterselliga.
Kui süüa ei kõlbaks, saaks minema visata. Uus kala püüda ja see kuidagi teistmoodi valmistada. Igastahes, vähemasti kalasupile annab küüslauk küll superhea maitse juurde
krdi ahnikudmetclased. siuke sugukala lastaxe elusana tagasi vette, et temast löpppalju microkaid sünnix, mida talimömmikud külmand vee mulgust vaimustusega välja kisuxid