Otsi

Saslõkk

1
2
03.03.2011 22:09
1
Miks ma arvan, et pesukaru69 mesilasi peab?
03.03.2011 22:14
0
jama see, et taru ei mahu korterisse ja kui rõdule panna, siis ei saa naabrid elada
04.03.2011 09:33
0
Ülemineva aasta suvel sai proovitud angerjast, peegelkarbist ja linaskist. Väääga hea oli.Angerjas sai lõigatud nigu vorsti, teistest filee sai kuubikute moodi, aga oleks pidanud koos nahaga jätma, ära kuivab kuramus. Äädikas kuivatab liha , lihale aint veits suhkrut rohkem vaja kui kalale. Et lihale liha maitse alles jääks, pole vaja 7 maitseainet toppida.pange need parem viina sisse.
04.03.2011 12:49
0
Havist ja kohast sašlõkki teinud!
Kuradima hääd saavad!
04.03.2011 23:07
0
njamma tahaks ka praegu mingit saslõmmi saada......
04.03.2011 23:21
0
äädikas on sitt värk. soovitan pigem kooslust, basiilik, taimeõli, sool, suhkur ja võib olla hapetest ainult veidi sidrunimahla. õli hoiab mahlad sees ja ka kypsetamisel kuivamast.
05.03.2011 08:15
0
Proovige julgelt ka must v punasõstra mahla, aga mitte ainult poe oma-ikka va seda vanaema (kodust) oma.
07.03.2011 22:59
0
Mina võtsin üks aasta tavalise liha,suht suur tükk kondiga ja lõikkusin risti-rästi läbi .Panin soola-pipart ja parajale tulele,et mahlad välja ei tuleks ja väga hea sai.Puhas liha maitse ,pea 100% Super hea oli.
07.03.2011 23:48
0
mingil rahvusel oli vist vanasõnagi et head maitsvat liha saab 1000 viisil valmistada ja 1 selle rikkumiseks...
08.03.2011 06:56
0
sai siin naabrimeest aidatud<<<<<<<<<<<<1 ostis vaeseke 5 kodusokku. 2 tkt. vaja kohe ää teha. istusid teised nipukatega kinni nagu mõnglid. tehtud sai ja kuida see öeldakse --PALJU KÄRA , VÄHE VILLA!
29.03.2011 10:20
0
Youtube-sse saslik toksige ja sealt hakkab tulema kõike, hea lugeda ja jälgida vene keeles, ülimalt asjalikke asju...Näiteks kuidas tehakse hakkliha, suurte nugadega taotakse liha peeneks, nämmmmm...Kebabi ljulja...
21.04.2011 20:30
0
Oskab keegi soovitada head retsepti, et kuidas teha sarnast saslõki tomatikastet nagu seda pakub Pirosmani?
21.04.2011 20:36
0
Tuu kaste on hia jah...aga saslikk ise on seal ikka über...
21.04.2011 20:52
0
Kõige parem kaste on tegelikult loomaaia parklas (paldiski mnt-l) asuvas armeenlaste putkas. Liha ka seal superhää.
Oskab keegi äkki anda inffi, et kuda antud maitsežedöövrit valmistada kah?
21.04.2011 21:05
0
ma püüan see aasta midagi seakoodist välja mõelda, mis oleks über häää
28.04.2011 13:20
0
No andke aga minna ma tean kuda hää kaste õieti valmib aga see minu õpetajate retsept, lõunamaalaste...Saladus...aga veits valgustan ja ülejäänu igamees ise katsetab ja koguste, maitseainetega mängib...
Võtke aga turult tavaline tomatipasta, puhas paks kraam, kui jääb üle, sügavas kannatab ilusti hoida ja vajadusel jälle uue laari tegemiseks ports võtta, nii seejärel et liiga paks poleks, mina vedeldan POMIDORO PELATI e tükeldatud v ka purustatud tomatimassiga, ideaalis VÄRSKED kooritud TOMATID kodumaised, lõhnama peavad, nämmm, krt, saab panna ka suts õli, sool, pipar, eelistan teravat pipart ja maitseained kas kuivatatud kujul v jällegi ideaalis VÄRSKED ja peeneks hakitud! Noh, koriander, kindza, kevade võsa vahel kasvab karulauk, küll keelatud noppida aga memmed müüvad turul ja annab hää küüslaugu meki ja noh, mehed, krt nälg tuli pääle ja lähen sööma, kes küsida tahab küsigu ise lisa, ma kade vastamisega pole.
28.04.2011 13:22
0
Wapsik, lihtne, pole vaja jalgratast leiutada, mine turgu ja lase koot viilutada a 1-2 cm ja osso bucco tee...kui eksidki orig retseptist, tulemus ikka super tuleb, täna seda juba teengi!!
29.05.2011 00:36
0
Et asi hää saaks,kasutage natukene sidruni mahla.Lase 24h tõmmat ja hää saab.
29.05.2011 00:39
0
Marin eau de - marinaad. Rantsuskeeli merevesi. Vanasti mingit muud moodust marineerimiseks ei kasutatudki kui merevees ja sitrooni sahvtis hoidmist. Kehtib nii liha, kui ka kala kohta.
29.05.2011 00:43
1
Nigut Lemon eau de (limonaaad) ei tähenda maakeeli muud kui sidrunivesi. On Marin eau de (marinaad) merevesi.
ox
image
29.05.2011 07:05
0
Kuna olen kokk ja olen ise välja töödelnud vaikselt enda sealiha šašlõki marinaadi retsepti ja olen ise juba tulemusega rahul siis julgen ka soovitada.

Sealiha

Keefiri
Terapipart
Liha üldmaitseaine
sool
Sibul
Küüslauk
natuke murulauku
sidruni mahla
võib ka lisada natuke kana puljongit

Valmistamine:

Hõõrud liha siis kokku kuivainetega (Kogused vastavalt vajadusele)
Vedelikud lähevad viimasena(kõigepealt mahl ja siis keefir.

Ja lased toasoojas seista u.6h kaane all ja voila
29.05.2011 11:12
1
Tallinna inimestel soovitan proovida merimetsa selveris on kohvik Amps kohapeal valmistatud kana,sea ja veise saslõkki.Müüvad lahtiselt kaasa. Maitsev ja tehtud korralikust lihast mitte kõõlustest.Hind ka hea.
Jõgeval tean armeenlane teeb kindlasti liha(siga,lammas veis) maa sees hoides mitu päeva ja on ikka krdi maitsev ja mahlane.Tuleb ka muidugi ise korralikul sütel küpsetada. Eelmine suvi lasin teha 9kg ja sõin korralikult isu täis.
29.05.2011 12:02
0
ox-le jätkuks, sibul, pipar, ürdid,sool,kuid keefir-sidrunimahl asendada õllega (Saku hele), saab ka väga maitsva ja mahlase šašlõki. Tuttavate jahimeeste õpetus!
19.07.2011 11:11
0
Proovisin ise eelmine nädal lambaliha saslõkki teha..ja tuli päris maitsev isegi!
Kuigi jäi millegi pärast päris nätske..(vana liha või siis ei puhastanud liha korralikult kiudest ära)
Tükelda lambaliha( kints vmis muu tykk)
vaja läheb:
1kg kohta
4-5 küüslaugu küünt (haki ratasteks)
värsket rosmariini ( mõned oksad)
sool
pipar
voolav mesi ( nii palju et segades oleks kõik tükid mõnusalt kaetud)
Lase seista mõned tunnid ja ok -grilli peale..
Kuna mina lasin seista ainult paar tundi siis lisasin ka rosmariini ja muid maitseaineid kõvasti rohkem..
vardasse lükkasin vaheldumisi kirsstomatitega
19.07.2011 11:25
0
Mis neist kirsstomatitest peale küpsemist järgi jääb?
Ma ikka kirsstomatit eraldi vardas küpsetan.
19.07.2011 16:23
0
Muidugi võib ka eraldi grillida..kuid
Maitse asi..
mul ei kadunud need kuskile.
19.07.2011 17:20
1
Sai proovitud sealiha sool,pipra,sibula,tilliga kokku segada ja peale kallasin Värska vett.Peale paari tunnist seismist oli üllatavalt nauditav maitse elamus.
19.07.2011 19:19
0
Pange mida tahate, aga ma ütlen, et põhiline salarelv marinaadis on ikkagi KARBIIT.
Panna julgelt pihuga karbiiti marinaadi sisse ja juba te varsti märkate, et enne vardasse ajamist on liha kenasti pehme ja küps.Ma ütlen veelkord, et ärge pelgake karbiiti lisamast!!!!!!
19.07.2011 19:22
2
Ja kui nüüd veel asjale lisada pisut vürtsi, siis parem oleks ikkagi karbiidimarinaadile panna anumasse kindlalt suletav kaan peale. Enne vardasse ajamist kostab kena stardilitakas ja siis on aeg perega koos mängida köögis "käpulikäimis mängu" ja kenasti lihatükkid laua alt ja kapi tagant kokku korjata. See oleks justkui tore pereüritus kõigile.
21.05.2013 18:48
0
no ei leia teist sama laadset teemat üles, ehk aitate seltsimehed
21.05.2013 19:40
0
http://retseptid.err.ee/K%C3%B6%C3%B6gikodanikud/5f80ae74-fcd8-4f3f-a73f-7c2d5397597b

Tigran

KUIV
MARINAAD ŠAŠLÕKILE

Rusikareegel, nt sealiha puhul, ütleb et vaja läheb vaid oma salajast maitseainesegu, sibulat ja armastust. Pele maitseainesegu koosnes soolast, piprast, tillist, basiilikust, tšillist, paprikast ja paarist palvest...

Lambašašlõkile vaid natuke soola. Tšillit. Kogu lugu.
13.05.2017 07:43
0
kas kellelgi on uueks algavaks hooajaks midagi põnevat välja pakkuda.
15.10.2017 21:40
1
Kõige parema sasliku saab ühest naabrimehe eksinud lambast..proovige -ei kahetse..
15.10.2017 21:50
0
ää räägilaugh
 
15.10.2017 21:55
0
Lambast saab head lõkki jah, kuid siga on siiski kõige parem. Ma suvel tegin lambast, kaks päeva jutti sai seda õgitud. Kolmandat poleks enam küll tahtnud. Sealõkki võib nädala ka jutti süüa, ikka on hea.
15.10.2017 21:59
0
lammas???aga siga see töesti healaughyes
15.10.2017 22:52
2
Nii ja mitu originaal saslõkki saab ühest lambast?


 
16.10.2017 10:22
1
Õige vastus on 2
16.10.2017 12:02
2
Tshillit süües PIDI meestel HÄSTI seisma...!?
16.10.2017 12:20
7
Viljandis kirjutas nõukogude ajal üks abiturient lõpukirjandi - Üks lammas ilma karjamaata on nagu üks inimene ilma kodumaata. Kaks lammast ilma karjamaata on nagu kaks inimest ilma kodumaata. - niimoodi sajani välja, siis keeras lause tagurpidi ja uuesti 1-ni tagasi
1
2
Palun oota