Et kõik ausalt ära rääkida pean alustama sellest, et tuleb minna kalale.Soovitavalt ahvena saamise piirkonda.Nu ja siis püüdma
Umbes sedasi nagu siin lingil,
http://www.youtube.com/watch?v=EWXSGmcTsNg
kuid noh 200 grammised on parajad.
Siis tuleb kuhugi minna, et saaks fileerida.Kas sõbrast kalanaise juurde.Noh sobilik oleks kaasa võtta ka nelgid ja tort.Või lähed pudeliga sõbra juurde.Ära kalu maha unusta.Ja osta poest vilma või mis iganes pitsapõhja pulber
http://www.vilma.ee/
NU ja siis fileerima
http://toru.ee/view/54bb9b841e40
ja siis aeg pann tulele panna ja siis võtad pulbri,raputad ta kaussi ja sorts vett, et jääks parajalt vedel, et kala külge kah tainas natsa jääb,ning paned fileed sinna taignasse ja segad ära ning võtad filee haaval ja pannile .
Fileedele paned enne suti soola kah.
Ja ongi valmis.