Otsi

KOHA

07.06.2012 09:48
Kuidas teie valmistade koha ?
07.06.2012 09:51
1
ei valmisdagi. pale 16 juuni haggan valmisdama.
07.06.2012 09:53
2
hõrk koha hiina moodi.
(vaadatud 5501 korda)


--------------------------------------------------------------------------------
Mine lehele: 1 (seaded)
--------------------------------------------------------------------------------

seespidine 06. aprill 2004 13:50:07

selle ülipikantse roa valmistamiseks on vaja kindlasti värsket koha! kala fileerida, eemaldada ka küljeluud! maitsestamiseks võib kasutada eestimaa looduses leiduvaid ürte - raudrohi, pune ja kindlasti ülase juurt. filee katta mainitud rohtudega ja keerata kobrulehe sisse. seejärel otsida liivast pinnast ja kaevata ca 80-100cm auk, kuhu põhja asetada kala. kalale tuleks raskuseks peale panna vähemalt 5 kilone paekivi (häda korral käib raudkivi ka, kuid mitte mingil juhul panna tellist) ja ajada auk kinni.

nüüd järgneb kõige raskem aeg - ootamine. et antud roog hea välja tuleks on vajalik vähemalt 6 nädalane ootamine, misjärel võib piduroa välja kaevata. eelistatavalt nautida pikantset koha värskes õhus, juurde võib serveerida külma piiritust ja söetablette.

head isu!

allikas http://www.kalale.ee/sisu/NCwxOTExOSwyMywwLDAs/
07.06.2012 11:26
1
Koha fileerid ära, ajad panni soojaks, paned võid, siis filee pannile, minut ühelt ja minut teiselt poolt praadimist ja ongi kõik. Soodne, moodne, imelihtne
07.06.2012 11:37
1
Võta koha puhasta,sisikond,neerud,soomus.
Haki kukkeseened,till,tomat,1/2 paprikat,keskmine sibul,kui väga sibulasõber ei ole siis veide pisem või siis ära üldse pane kui sibul ei meeldi. Prae seened ja sibul. Võta küüslauguküün ja lõika pooleks määri sellega kala seest ja tee sisselõiked kala seljale ja määri sealt ka. maitsesta soola,pipra ja veidikese suhkruga küpseta 200 kraadi juures 15-20min.Ära unusta fooliumisse kala panna. Siis võta kala välja pane talle praetud seened ja sibul ning tomat ja paprika kõhtu. Küpseta veel umbe 10min,siis võta kala välja aseta kõhtu ja sisselõigetele kild taluvõid ja raputa hakkitud tilliga kala üle
Niilihtne ongi. Edu.

http://www.kalale.ee/otsingutulemused?cx=006688514857129235485:99ahum-etu4&cof=FORID:11&q=koha+retsept
07.06.2012 15:29
2
Ma seda Vilusi koha soovitaks pipraviinaga, siis võib piirituse ja söetabletid ära jätta.
apv
image
07.06.2012 16:01
2
Mina praen kohafilee tükid , paneerin jahuga ja munaga

Keedan marinaadi:
1l vett,
2 porgandit,
1 keskmine sibul,
7 tera pipart,
2-3 loorberilehte,
1tl suhkrut,
3/4 spl soola,
3 spl 30% äädikat.

Piprad,loorberid seon marlitükikesse, siis kerge eemaldada!

see retsept klappis täpselt 3,5kg puhta filee jaoks.
Palun oota