keedetud punapeet riivida-lisada muna -hakitud sibul-sool -küüslaugupipar ,lõhehakkliha ,veeretada riivsaias ja praadida searasvaga.juurde sobib valge vein kas euroopa 2003 v. austraalia veinimõisast ,natuke karlat pole paha -ja süüa hea usuga ,et homme saab jälle kalale.
,http://imageshack.com/photo/my-images/24/wp20130510002.jpg/
oskar oli haigevõitu -kahju oli teist lõikama hakata.panin just neopreenid ka kuivama.jahikas ka roostes ja naine naabri koeraga jalutamas.ise ka veel poe poole teel oldud -mitu minutit tühja läinud .aga homme ju see päev kui kägu kukub kukuluulut.luulut juuulut trikatrei.augi auk vaja läbi tuunida.
heale kalakotletile annab siga vaid vunki juurde
peekon lõhega läbi hakklihamasina ja pannile
sellest muidugi aru ei saa, et miks lõhest kotlette peaks tegema
ma teeks lõhest äkist või viilutatuna soola
Lõhekotletid on vägagi head,kaua sa seda äkist ja soolalõhet jõuad pugida,suitsulõhede vahele, vahest tahaks midagi muud ka ju.ma igatahes proovin seda retsepti
usakas, proovi parem pikkpoissi
kotletiga võrreldes vähem jamamist
tainas sama, mis kotleti puhul(võib kasutada ka lõhe hakkliha)
teed taigna valmis, kerid laiaks, paned sisuks peedi ja keedetud muna, kerid kokku ja pooleks tunniks ahju
ei pea iga kotletikest pannil valvama
tea jah miks meil siin need lõhejõed nii kitsad ja kliima selline ,et siberi tuur siin ei koe.aga tegelikult pole ju punase kala mari ka paha .teengi nüid punase kalamarja kotlette valge kala täidisega- natuke punast veini panin juba suhu ette igaks petteks ära.kl on ilus laupäev .kas te ei leia.
Et siin juttu oli oksendamisest ja pealehaukamisest, siis ei saa vaka all hoida teadmist, et kõige paremad zakuskad on mannapuder ja rosolje. Mannapuder seepärast, et tuleb kergesti välja ja rosolje seepärast, et ta on ka peale väljaoksendamist piisavalt dekoratiivne.