Otsi

kalahakklihakotletid punapeediga.

10.05.2013 17:42
keedetud punapeet riivida-lisada muna -hakitud sibul-sool -küüslaugupipar ,lõhehakkliha ,veeretada riivsaias ja praadida searasvaga.juurde sobib valge vein kas euroopa 2003 v. austraalia veinimõisast ,natuke karlat pole paha -ja süüa hea usuga ,et homme saab jälle kalale.
,http://imageshack.com/photo/my-images/24/wp20130510002.jpg/
10.05.2013 17:46
0
ne ponjal, mis selle karlaga peaks tegema? Või karlatab hoopis peedikotleti sööjaid?
10.05.2013 19:48
0
Tundub naitsev.
Aga kindlasti saab veelgi maitsvam, kui lõhe ja peedi asemel sinna katleetutainadsi sisse sealiha panna
10.05.2013 20:12
0
oskar oli haigevõitu -kahju oli teist lõikama hakata.panin just neopreenid ka kuivama.jahikas ka roostes ja naine naabri koeraga jalutamas.ise ka veel poe poole teel oldud -mitu minutit tühja läinud .aga homme ju see päev kui kägu kukub kukuluulut.luulut juuulut trikatrei.augi auk vaja läbi tuunida.
10.05.2013 20:13
0
Sinine kauss?62 oma we,miski pärandus või 62 parseldas seölle maha?Mis aine see KARLa on,lisand pensuka tagant?
10.05.2013 20:17
0
karla siin voorumis Carlsbergi nime kannab -vt sepaonu reise norra maale.
10.05.2013 20:56
0
no searasva sees praadimine tapab küll selle kotletiku maitse suuresti ära...
11.05.2013 00:49
0
sry.mitte sees-natuke lisandiks.
11.05.2013 02:03
0
heale kalakotletile annab siga vaid vunki juurde
peekon lõhega läbi hakklihamasina ja pannile
sellest muidugi aru ei saa, et miks lõhest kotlette peaks tegema
ma teeks lõhest äkist või viilutatuna soola
11.05.2013 04:55
0
Lõhekotletid on vägagi head,kaua sa seda äkist ja soolalõhet jõuad pugida,suitsulõhede vahele, vahest tahaks midagi muud ka ju.ma igatahes proovin seda retsepti
11.05.2013 05:10
0
usakas, proovi parem pikkpoissi
kotletiga võrreldes vähem jamamist
tainas sama, mis kotleti puhul(võib kasutada ka lõhe hakkliha)
teed taigna valmis, kerid laiaks, paned sisuks peedi ja keedetud muna, kerid kokku ja pooleks tunniks ahju
ei pea iga kotletikest pannil valvama
11.05.2013 05:12
0
absolutely amazing
11.05.2013 06:14
0
..uvitav, miks vene ohvitserid aint kalamarja sõid ja meile, sohvritele, lõhe rümbad ette toppisid? Hapu kurk ja heeringas ka esikolmikus..
11.05.2013 07:19
0
Kalamarja on lihtsam oksendada...
11.05.2013 16:11
0
tea jah miks meil siin need lõhejõed nii kitsad ja kliima selline ,et siberi tuur siin ei koe.aga tegelikult pole ju punase kala mari ka paha .teengi nüid punase kalamarja kotlette valge kala täidisega- natuke punast veini panin juba suhu ette igaks petteks ära.kl on ilus laupäev .kas te ei leia.
11.05.2013 16:19
0
Mul seina kaunistab plakat "Eesti Mageveekalad". Krt, kaug-ida unimudil ja tuur peal, aga tuulehaugi netu. Punasest peedist rääkimata
11.05.2013 16:25
0
zakuuzõvai !
11.05.2013 21:29
0
krdi jama -tuulehaug ja toomingahaug. osad soolased osad maitselt magedad.peaks midagi märkima.märgiks näiteks ....ja kustutaks ära.
12.05.2013 03:22
0
Et siin juttu oli oksendamisest ja pealehaukamisest, siis ei saa vaka all hoida teadmist, et kõige paremad zakuskad on mannapuder ja rosolje. Mannapuder seepärast, et tuleb kergesti välja ja rosolje seepärast, et ta on ka peale väljaoksendamist piisavalt dekoratiivne.
Palun oota