Otsi

lõheshaslõkk (sobib ka valge kala)koduses sõstramahla marinaadis.

22.05.2013 20:27
kasutasin kodust vähese suhkruga punasesõstramahla -olen sellega ka liha marineerinud-kuid kala tuli oivaline.vaja oli veel natukene valget pipart , rosmariini pulbrit ,gayenni pipart ja chilli pulbrit ning purustatud meresoola-peale grillimist maitse järgi ja saaremaa võiga sütel röstitud saia.saiale asetasin veel basiiliku värsked lehed ,millel oli ka natuke värske redise peeneid viile.
22.05.2013 20:35
0
Searassva ei kasutanud we?See juba midagi muud.Pippraid kah nii palju et tapab kala maitse ära.Aaa maitse üle ei vaielda.
22.05.2013 20:38
0
kõike näpu otsaga -tunde järgi.
22.05.2013 20:51
0
kaua marinaadis hoidsid?
22.05.2013 21:56
0
segasin vürdid ,ürdid kokku ,niikaua kui kala tükeldasin marinaad segunes ja pärast pool tundi marineerus.
22.05.2013 21:59
0
üks tahab naist, teine hoopis perenaist http://www.youtube.com/watch?v=w-yUPEUT47c
22.05.2013 22:13
0
see vend oll lilla !
22.05.2013 22:48
0
miks sa kasutad koos tsillit ja Cayenne'i pipart? Ühe sugukonna tegelased ju... julgeks soovitada proovida vaid ühte kasutada.. vahe ju vaid põhimõtteliselt selles et tsilli viskab kohe "tulekahju" püsti aga Cayenne'i pipar tiba hiljem.. ise ehk eelistaks siis Cayenne'i pipar kuna siis saab tunda alguses ka muid maitseid...
25.05.2013 11:23
0
võtan teadmiseka -proovin järele-tänud.
25.05.2013 13:37
0
eks anna jah teada, saab kogemusi vahetada ja samas ka õppida ..
25.05.2013 14:05
0
ja lõhe asemel võiks proovida hoopis grillvorste. seal on kohe maitseained kah sees ja pole endal miskit jebimist peale tuletegemise
aga jah...tänu hea retsepti eest
25.05.2013 14:27
0
kxxxxk ...katsu olla nüüd...lugesin korduvalt kõik kommentaarid läbi ja ei ole nagu keegi ju kritiseerinud ??? mõni ikka nii delfiga harjunud...
25.05.2013 15:16
0
kxxxk. palju sa kalaga oled tegelenud et julged väita et igasugune kala vajab maitsestamist. Ok. kui lugeda et soola panek on ka maitsestamine siis su väide õige aga nt. ma julgeks pakkuda et ma olen suuteline tegma koha nii et ei kasuta peale soola ühtegi maitse ainet ja pärast söömist lakud näpud ka läikima.. aga see selleks.... eks see maitsestamise asi on ka väga isiklik teema... kuda kellegile...peace mehed. proovigem erinevaid asju ja andkem siis teada
Palun oota