kasutasin kodust vähese suhkruga punasesõstramahla -olen sellega ka liha marineerinud-kuid kala tuli oivaline.vaja oli veel natukene valget pipart , rosmariini pulbrit ,gayenni pipart ja chilli pulbrit ning purustatud meresoola-peale grillimist maitse järgi ja saaremaa võiga sütel röstitud saia.saiale asetasin veel basiiliku värsked lehed ,millel oli ka natuke värske redise peeneid viile.
miks sa kasutad koos tsillit ja Cayenne'i pipart? Ühe sugukonna tegelased ju... julgeks soovitada proovida vaid ühte kasutada.. vahe ju vaid põhimõtteliselt selles et tsilli viskab kohe "tulekahju" püsti aga Cayenne'i pipar tiba hiljem.. ise ehk eelistaks siis Cayenne'i pipar kuna siis saab tunda alguses ka muid maitseid...
kxxxk. palju sa kalaga oled tegelenud et julged väita et igasugune kala vajab maitsestamist. Ok. kui lugeda et soola panek on ka maitsestamine siis su väide õige aga nt. ma julgeks pakkuda et ma olen suuteline tegma koha nii et ei kasuta peale soola ühtegi maitse ainet ja pärast söömist lakud näpud ka läikima.. aga see selleks.... eks see maitsestamise asi on ka väga isiklik teema... kuda kellegile...peace mehed. proovigem erinevaid asju ja andkem siis teada