Otsi

maxima part

07.06.2013 19:31
metsikult pehme ja maitsev.
olin seda maxima parti kl grillinud chillinud ,küpsetanud ,hautanud jne.kuid sõber hiinamaalt andis pekingi pardile hoopis uue jume.
see retsept salajane ja mõeldud vaid salaküpsetamiseks salajas salajases kohas .part asetada hautuspotti elekriahju -parem kui norm ahi.
45.min. 200 celsiuse juures ilma maitseaineteta hautuspotis ,millel pole kaant peal -siis-lisa üks koorimata sibul , keedetud kuum vesi -4.h 150 celsiuse juures.(kaan peal).
peale seda sega 10 prossane rõõsk koor suuremas pakis mis müügil 1. supilusika soola ja värskelt riivitud musta pipraga .
lülita ahi välja . nüüd lisa koore ,soola ja piprasegu pardile ,lase kuumas ahjus ,mis juba välja lülitatud kaane all tõmmata 15. min ja valmis ongi -tulemus suus sulav pehme part. ah jah veel peale küpsetamist ja enne maitseainete lisamist eemalda rasv mis spärast muude toitude maitsestamisel vajalik.kui ei usu -tee proovi.!
07.06.2013 19:42
0
Räägi palun uuesti.
Ja püüa järjekorras püsida.
Siit-sealt ja edasi-tagasi on halb aru saada, mis millises järjekorras ma midagi tegema pean.
Kuiva pardi panen ahju? hoian 45 minutit ja siis lisan koorimata sibula?
Valan kuum-kuuma potti vett? Pott selle peale lõhki ei lähe?
Nüüd keedan 4 tundi kaanega? Vesi otsa ei saa?
Kohvikoort mõtled? Seda, mida prae kõrvale kõlbab juua? Pooleliitrine siis?
Segan soola ja pipraga ja lisan väljalülitet ahjus pardile?
Kas mul kõht tühjaks ei lähe nii pika tegutsemise peale?
Ja kust ma üldse saan pardi ning viis tundi vaba aega?
07.06.2013 19:50
0
algul jah maitsestamata 200 juures ja ilma kaaneta -siis keedetud kuum vesi ,sibul -kaane all 4-5 h.150 celsiusega -siis külm koor segatud pipra ja soolaga ja veel kaane all 15. min . -ega ma ka kõike jälginud - veini oli ka ja sõber tegi...
07.06.2013 19:56
0
väga vana pardi tegemise retsept see... kunagi kui vanavanematel pardid ja haned olid siis pea iga nädal tehti mingil moel parti või hane... selline tegemis viis oli pardi juures üldiselt valdav aga 4 tundi on tõsiselt palju... 2,5 saab ka ilusasti hakkama....
07.06.2013 20:02
0
sedand kl kuid see maxxxima part suht muneja tundub ju.arvan,et tegemist suht vana kanaga - mina pole teda varem pehmeks saanud kuid ........check point chinese chicken.
07.06.2013 20:10
0
ei pea peeti jooma koguaeg!
07.06.2013 20:13
0
see pole Pekingi pardi poolegi mitte! Aga tühja sellest, hoopis huvitavam oleks saada näpunäiteid, kuidas riivida musta pipart, mida selles võltsretseptis kasutada kästakse.
07.06.2013 20:17
0
wuudu.. võta 2 lamedat riivi, pane terad sinna vahele ja ....
07.06.2013 20:22
0
see ju siis parimal juhul veski-statud. Värskelt riivitud musta pipart vaja panna!
07.06.2013 20:37
0
palju ja mida ära olite joond, selleks ajaks?
07.06.2013 20:58
0
ahh, mis sa plärad
07.06.2013 21:05
0
sheeri parti
07.06.2013 21:19
0
peedist pilt kõver juba?
07.06.2013 22:06
0
ega jah, prisma parti tuleb hardumusega käidelda...see nagu viidikas ja forka!
07.06.2013 22:37
0
partdil on iseenesest hää maitsega liha ja mu meelest tiba isegi maitsekam kui kanal. pardi ja hane juures on aga se ekael mida ma absoluutselt ei salli..,
07.06.2013 22:44
0
ei kommentaari...rohkem -sleeeeeepy
07.06.2013 22:45
0
kui vähegi võimalik soovitan sütel tehtud metsikut hane proovida, just sügisest. Noh selle tegemiseks lääb küll mingi 4-5 tundi aega aga asi on kindlasti seda väärt.
07.06.2013 22:58
0
lunatik
07.06.2013 23:01
0
savis soovitaks teha sellist 400 grammi ja suuremat ahvenat ja selliseid 500 grammiseid lutsu tatte. savi siiski rohkem kala tegemise värk. see mu arvamus ja sügavalt isiklik.
07.06.2013 23:05
0
fanatik!
07.06.2013 23:14
0
aga mida kõrvale nii külmaks salatiks kui soojaks praeks..
07.06.2013 23:17
0
part-bart-chicken -you talk so much...
07.06.2013 23:20
0
kes?
07.06.2013 23:24
0
olgu...

tõlgin, kui inimene ei oska seda emaskeeles
teha...

vähem mõla, pikem samm
-)
07.06.2013 23:25
0
hu els -nii on ,et kalamehed ei räägi kus ja kellega -ärge jagage oma intiimseid retsepte -muidu läheb naine minema ja pärast tuleb tagasi .... öösel...
07.06.2013 23:28
0
üldse on naine ylekäte läinud
käib öösel väljas
restoranides ,baarides ,õllekates
-mind otsimas..
07.06.2013 23:37
0
mitte ainult!
07.06.2013 23:39
0
proska
07.06.2013 23:41
0
zakusõvaite!
07.06.2013 23:42
0
esna-ka meid.ja teid -ja neid -ja leiab!so what so what -kalastamine pole prrivileeg -see on hobi...
07.06.2013 23:47
0
panen vist punase laterna põlema -uni jääb omsex.
08.06.2013 00:00
0
köieveos pidi kõikse ullemp olema, kui vastane punnitab ja sa lased köie lahti..

head ööd!
08.06.2013 06:59
0
Mida peaks tegema, kui hommikul ilgelt sitt olla on?
08.06.2013 07:32
0
kirjutatud on, et lastagu siis kohupiim välja!
08.06.2013 07:36
0
Midagi ei tohi teha.
08.06.2013 10:39
0
Keegi võiks mingit pohmaretsepti jagada...jõle on olla eilsest grillfestist
08.06.2013 10:44
0
pits puskarit
08.06.2013 12:34
0
Sai ju ennist juhatatud, mida kogenenumad, ilukirjanduslikult kirjeldand on.

"Pohmelus - välju kehast

.....


4. Seks – ...kui teil on õnne seista peale ärkamist ning liikumist sooja dusi all, kasutage olukord ära ja lööge käsitsi suurem kohupiim kännu tagant minema, see aitab .. ." http://www.minut.ee/article.pl?sid=03/01/07/2026203&mode=nested
08.06.2013 13:15
0
mis pardist sai?
08.06.2013 14:45
0
Kõik need juurikad ja kohupiimad on jama ravi, Wuudised.
Käid kakil ära, sööd suure kausitäie seljankat ja ongi korras.
08.06.2013 15:22
0
no eks professionaalidel on ka erinevaid koolikondi, arvamusi, uske. hüpoteese ning teooriaid.

Ei hakka vaidlema, pelgalt edastasin info mida mõni oli vaevund, oma vaevuste lahenduste tähelepanekutest, kirja panema ja avaldama.
srs
image
08.06.2013 15:43
0
Pardist sai pardi sai.
09.06.2013 00:09
0
tegemist loomulikku surma surnud rongaga-teie aga part ja part...
19.06.2013 19:08
0
Viimsi eliitrikkurid ummistasid ostukärudega kanaleti! http://www.ohtuleht.ee/530855
19.06.2013 20:16
0
Kalaleti ikka.
Beata Kana...
19.06.2013 21:49
0
Tahate siis parti või pean ise ära sööma?
19.06.2013 22:18
0
Sinikaelal pojad alles sama suured kui kumalased. Septembris peaksid valmis saama.
Palun oota