Otsi

sada lihtsat toitu, kui sul kodus muhvigi pole, retsept number 1

1
2
02.11.2013 15:46
0
Autojuht sööb seda, mida veab...
02.11.2013 16:40
1
Tsinkplekki? Julmad mehed. A nüüd linnaring tehtud ja head ning paremat jagub.
02.11.2013 16:54
0
landimeez retsepti nr. 2 kirja pani
retsept number 3 siit teele ja pärit see aastast 1979 v-maarja kandist ning toimis enamasti suvekuudel
vanaema naabrimehel põllulapikesel vaid murulauk kasvas
peale murulaugu, hapupiima ja soola muhvigi kodus polnud
retsept ise lihtsamast lihtsam
värske kartul koorega keema, hapupiimast kaste soola ja murulauguga rammu andma
retseptihuviline võib mu jutust väikse vastuolu leida, et kui kodus ainult sool, hapupiim ja murulauk, et kus kohast see värske kartul sinna keedupotti sai või saab
kartuli saamiseks tuli naabrimehel jalad per*e alt välja ajada ja kolhoosipõllul rottida
21. sajandil kolhoosipõld paraku ei tööta
ainus lootuskiir tänases karmis maailmas on kartuli-edgar
02.11.2013 17:15
0
Meil anti kolhoosis rubla eest sööklas kolmekäiguline lõuna...
02.11.2013 17:20
0
kus kalhoosnik rubla sai?
02.11.2013 17:27
0
Mul ka retsept.
Liha on? Siin talus on kõike.
Kartult on? Ega ma mingi rott pole nahh!
Hapukoort on? Rsk aru ei saanud või? Veel üks loll küsimus ja saad pasunasse. Selge? Ok, ära pahanda peremees.
Liha ja kardulas pannile, soola(vait rsk) ja pipart kah ning lõpuks hapukoor ka peale.
Sõõ ja ära molise!
02.11.2013 17:39
0
Sõitsin täna sellest sööklast mööda, oli teine laudadega kinni löödud.
Kas siis tänapäeval inimesed ei tahagid sööklas käia?
02.11.2013 17:47
0
kalhoosnik sai rubla palgapäeval kalhoosi kassast allkirja vastu
ei hoolitud inimestest, pidid järjekorras nügima iga kuu
02.11.2013 18:21
0
"Mehhiko parlamendi alamkoda võttis eile häältega 299 poolt ja 160 vastu kõrge kalorsusega toidule 8%se maksu. Ka senat kiitis maksu heaks, vahendab Bloomberg." http://www.aripaev.ee/Default.aspx?PublicationId=d8924b80-44f0-4f69-88d7-054bb582d78b
06.12.2013 15:30
0
pole küll selline rikkurite nik-näk retsept, aga alati hea hammustada
kilo räime viskas su kööki hea kalamees
lase köögikääridel lennata ja lõika räimedel pea-saba otsast ja eemalda sisikond
kui maitsemeelega kahtlane, siis kasuta supilusikat marinaadi tegemiseks
kilole kalale pane 2 supilusikat kanget äädikat ja meresoola, suhkrut võib ka lisada
mulju segu läbi ja vala vett peale
sibularõngad on kohustuslikud selle retsepti juures
kui sibulit endal pole, siis mine laena naabrilt
sibulat peab palju olema
06.12.2013 15:41
0
marineeritud pea-saba sisikonna pressing. Tarvitada välispidiselt, pärast sööki, mitu korda päevas? Või hoopis toataimedele talvine väetis

Ja mis rümpadega teha?
06.12.2013 16:32
0
Sangiovese retsept on proovitud juba ammu ja kiidan väga....hea maius on
06.12.2013 17:43
0
kilo puhastamata kala kohta 2 spl 30% äädikat(noo olgu, elab üle) ja kaks spl meresoola (seda enam üle ei ela... vist)..
06.12.2013 17:54
1
nuudlid ja hapupiim
06.12.2013 18:08
0
Köögilaual oli koju tulles kolm pikka põrkna piirakat. Sõin ühest pool ära.
Rohkem polndki taris.
Kruusi piima jõin juure.
06.12.2013 18:17
0
paar kartulit... noo kui on leiba saia veel sis praed kõik korraga ära.. või varjant 2 lähed küsid naabri käest süüa
08.12.2013 19:59
0
Vett on, sibulat on. Tsipollinovõisup on väga hea.
08.12.2013 23:12
0
Kõige lihtsam retsept- pinni välja millal lähim sõber õhtustab kodus ja tee asja sel aja tema juurde. Ja nilli veel paar tema õhtust õlut ka ära. Hommikul hiili kohvitamise ajaks kohale. Vot
09.12.2013 08:28
0
Ei peagi toitu olema ,,,,,õng peab olema ja õnne ka.Siis klikkas siia http://www.kalale.ee/sisu/NCw5ODQ5NTEsMjMsMCwwLA/ ja valikuvõimalusi on ja ju tuleb juurde ka veel.Õnne kalastamisel!
09.12.2013 17:22
0
traali jutt jummala öige.
ei pruugigi parim söber olla.
aitab kui on mudu tuttav, eriti mönes teises eestimaa nurgas.
hea meelega antasse süia ja kuulataxe uudisi.
09.12.2013 19:25
0
Ma olen ise traalmeister`i pakutud varianti korduvalt kasutanud linnavurlede peal.
Täienduseks peaks mainima,et parim aeg on siis,kui peremees omkul õhtast peatäit välja magab.
Kõige soodsam aeg külmikus "sjäuhh" teha.Sealt leiab alati veel midagi paremat,mida õhta lauale ei toodud.
09.12.2013 20:00
0
Meite kandis oli kunagi bensutankla...ilma registreerimata,aga muidu nagu paris...yks. meesterahvas sisenes peale tankimist tanklahoonesse ja palus,et kui midagi soolast saax...kere tyhi...Mine laku oma naise pu...i oli klienditeenindaja kiire vastus...
28.03.2014 23:17
0
Üks mu tuttav on öelnud, et kõik, mis maas kasvab, kõlbab enamasti süüa kas tervenisti või osaliselt.
Nii et vikat pihku ja maja ette salatinodi tegema. Veel kunnim on võimelda veneaegse käsiniidukiga, see on puhas trenn.
Salatitegemise käsiraamatuid saab tasuta raamatukogust laenutada.
Sama tuttav elab vahel tõesti vaid muru najal. Nõges, võilill, ja üldse igasugune sihuke läheb alla.
29.03.2014 10:14
0
Üks kiiremaid toitusid:
Pakk terveid shampinjone, paar supilusikatäit võid, veits purustatud pipart ja natuke soola wok-pannile. Kuumutad seeni segades mõne minuti, kallad peale väikese paki vahukoort ja kui see keema tõuseb, ongi kiirtoit valmis. Kuradi maitsev pealegi.
Ainuke söödav seenekaste
29.03.2014 15:19
0
Ungari obeste sita pääl ja keldris kasvanud seened.
Pähh!
Õiged seened on kukeseened hirvelihaga.
29.03.2014 15:32
0
Urdu,ainuke söödav seene kaste see kindlasti pole
29.03.2014 15:55
0
Minu jaoks on.
Metsaseened on öääk ja ussikeste toit ja pole inimese söök!
29.03.2014 15:57
0
Ja talisman. Obesesitt on kõiksepuhtam sitt. Kardulad kasvavad palju haisvama lehmasita või vaabsee sealäga peal, aga ikka näe, lähvad kõrist alla küll
29.03.2014 17:01
0
Metsaseened on öääk ja ussikeste toit ja pole inimese söök!
irww
1
2
Palun oota