Elukas on siiani kotis, ei tea mina mis seal on, Pets saatis omniva pakiga Vist ikka jätan terveks ja topin kapsast täis ja panen seekord ühe apelsini ka sisse.
Nii hani ja part küpsevad paremini, kui kapsas on eelküpsetatud, või keedetud. Panin ööseks kuivatatud ploomid ja jõhvikad vanaka sisse likku. Ploomid lähevad kana sisse ja jõhvikad kapsaga pardi sisse.
Ma panin seekord siis täidiseks täitsa toorest hapukapsast, 3/4 apelsini, 1 sibul, 3 küünt küüslauku, pisikesed porgandid. Maitseaineteks sool, suhkur, viie pipra segu, broilerimaitseaine ja väljapoole lisaks määrisin Santa Maria magusat tshillimarinaadi. Vett unustasin küpsetuskotti lisada, aga loodetavasti värskest kapsast tuleb piisavalt. 3 tunni pärast on tulemus näha.
Mind söögid ei huvita; alati on olnud tipp-topp laud - mida mina tarvitan on ühekoponentne. Ka poissmehena ei teinud süüa, ükskord küll praadisin veega leiba aga seda praadi jäi väheks, kuradi väheks. Viimane kord poissmehena kuulsin teisest toast hüüdu: nooredmehed tulge nohffijooma! Hea, et mina ei pidanud selle nohffi eest maksma, onju neid mehi kes vahel kes sinu eest maksavad.