Lihtne, iga paari aasta tagant teen, see aasta jätan vahele oma tervise ja pereelu huvides
Tehnoloogia siis järgmine (vanaisalt päritud):
60 l õlleankrusse 45 l toorest mahla + 4,5 kg suhkrut. Korki ei pane, sobib kas sõrmeotsa tehtud auguga kummikinnas või veinimulksutoru, peaasi et õhku juurde ei saa ja näed millal ära on käärind. Korteris läheb täpselt kuu aega kuni maha on käinud, siis 1 kg suhkrut juurde, kork kõvasti peale, paar päeva toas, kuni manomeeter vunki hakkab näitama ja siis rõdule. Nüüd kõige tähtsam - vähemalt kuu aega ei tohi sinnapoole vaadatagi... Miski novembri lõpus võiks maitsma hakata - ideaalne asi siis kui kõigepealt lased pooleliitrise klaasi valget vahtu täis ja pärast mitmeninutilist kihisemist jääb klaasipõhja jääkuubikute peale u 6 cm märjukest! Vanaisa ütles alati et kõige parem saab kui käib jõuludeni, aga ta pole saand kunagi nii head proovida, alati on enne otsa saand