vaja läheb!
lõhefilee kandilised kuubikud -ilma naha ja luudeta u.1,5 cm.
juurviljakuubik
35 prossane rõõsk koor
peeneks hakitud porru( valge ja roheline.)
saarema või
valge ja must pipar
purustatud meresool
peeneks hakitud till
keedetud vutimunad
valge kala puljong (seda on igal kalamehel külmikus)
tatar
3.potti tulele ja 10. neks minutiks käed -jalad tööd täis.
tegevus-
vesi ,juurviljakuubik,kalapuljong,hakitud porru,-keema ,teise potti vutimunad.
pruunista võiga tatar ,pidevalt segades- nüüd lisa tatar peapotti ja lase vaikselt keema -kiirelt pott puhtaks ja kiirelt lõhekuubikud võiga potis kergelt üle- aseta kõrvale.
koori keedetud vutimunad ja lõika diagonaali pooleks.
kui supp on 8.min.haudunud ,lisa lõhekuubikud ,hauta veel 2. min.-lisa röösk koor ,keera tuli ära-lisa piprad ,soola, sega läbi .pane kaas peale .peale serveerimist taldrikusse -lisa paar poolikut vutimuna.-head isu.