Vaja siis suur latikas -min. 3.kg.
Valmistad karree -ainult konte jätad kolm.
Praed kuumal pannil pruuniks ,natuke võid .
Õbe v. kuldpaberit kontide ümber ja püsti marineeruma-
Pärast hea võtta..
ah ega ma ei mäleta enam mis kala see oli -kas latikas või lamba
tatikas. midagi head sellest välja nagunii ei tulnud -tean ,et vein oli suht söödav ja sõbrad jäid ööseks keldrisse koos kala luu kerega ,naabrinaine oli ka all -kolmandal päeval ei mäletanud keegi enam mis kala kere see oli või kas keegi üleüldse ära marineeriti.
To kala 626.
Hakka kalameheks -ole eetiline ja ära plära.-
olen ka 86 kg latika välja tõmmanud ,vot -aga see on juba kalamehejutt..Olime naabrinaisega päikest võtmas kui märkasime suurt uime lähenemas -ütlesin naabrinaisele ,et ära ilma riieteta
ujuma mine -suur kala on vees.Tema aga ei kuulanud ja suur kala tuli uudistama -nii ta jalgevahele kinni jäi -täpselt 86 kg.
Siis pole Sul Traalmaster õiget mõrda olnud.
sellist noosi ei võrguta ega ei landi..Mine pärnu randa kui suur sui ja kui suur neegrinaine mööda kõnnib ,pane kogemata jalg taha -ja nii 3x järjest -welcome to club: 110+
Ma tõesti ei saa aru inimesest ,kes on ka veel kalamees inimene, kelle
jaoks üks hädine 4,2 kg -ne latikas une ära võtab...-choke nr.e
naljanumber..pole vist yle 100. g.särje püüdnud..mõmm
Ma tean ka ühte head retsepti.
Võtad kõige odavama säästusardelli, torkad selle kahvli otsa ja pistad Bocki sisse marineeruma. Pärast hea võtta.
Kärsatada pole vaja ja kahvli ümber pole hõbepaberit ka vaja.
kuna need kalad mis mina välja püüan on tavaliselt nii suured ,et mul nii pikka mõõduriista ei ole -seepärast lõikan kalal enne pea ära - seda muidugi hästi saba lähedalt - alles siis mõõdan lihakeha ära ,loen üle sugu- ja siseorganid ,täidan päeviku ,parandan kahed , jagan kahega -tulemus tuleb untsides ja kalamehe vuntsides.
tavaliselt naabrinaine suitsetab siis kui mina kala keedan -väga head saavad süüa -kohe maitsvad isendid tulevad niimoodi välja
ja seda igalt poolt .
kõrberalli murtud käega - mina käisin ykskord kaks korda kalal murtud südamega ja murdsin spinninguridva ja yhe soorebase murdsin maha , kl olid ikka kõverad jalad - ise veel tallinnast...