Otsi

Latika pindluud

28.06.2015 18:13
Fileerisin mõned väiksed latikad (500-600g kalad) ja panin pannile, maitse väga hea, aga pindluude nokkimine hirmus tüütu. Mis lahendused pindluude vastu on peale väljanokkimise? Saab teha surströmmingut või lasta läbi hakklihamasina - selliste variantide peale tulin ise.
Kas on veel mõni hea idee?
28.06.2015 18:17
0
Kuivata,hää õlle kõrval nokkida.
28.06.2015 18:22
3
500-600g latikad peaks viskama tagasi kosuma!!
28.06.2015 18:26
0
Juba fileeritud (täitsa hea lihtne on sellise suurusega latikat fileerida, polnd proovinudki enne), kuivatada ei viitsi. Otsin, kuidas oleks hea fileed valmistada.
28.06.2015 18:27
0
Sain selliseid täna öösel 30tk ja 5 tõin koju, kuna said kõvasti viga konksu eemaldamisel sügavalt kurgust.
28.06.2015 18:33
0
Eks neid suuri saigi oodatud, aga seal on väike võrtsu konnlatikas, hea kui üldse kilo täis saab vahel (aga päris hästi sikutavad feedri otsas).
28.06.2015 18:47
0
Latika luu ikka tugev ja lahti saada pea-aegu võimatu.Proovi nii,et enne praed korralikult ja siis kallad kuuma marinaadi veel peale.Järgmisel päeval nokid.On tekkinud ka mingi maitse-marinaadist.Head katsetamist.
 
28.06.2015 19:18
0
Ära lihtsalt võta neid seakõrvu koju kaasa.


Konserviks tee, nagu särge.
Palun oota