Otsi

Rupskid toiduks

21.07.2015 20:42
Tervist kalakokad. Oma lühikese elu jooksul olen kala mitmel moel valmistanud. Mõned aastad tagasi , kui sai suuremaid hauge pisut rohkem püütud, tutvustati mind sellise sakummiga nagu haugi maks, praetult. Ahvena ja haugi marja olen samuti praadinud ja peadest uhaad teinud jne. Olen proovinud ka suitsu ahvena pea tühjaks lutsutada ajudest. Aga kas keegi on miskit muud ka käiku lasknud, olen kuulnud et praetakse niiska ja ujupõit...ise pole julgenud veel proovida 
21.07.2015 20:46
0
Kuivatatud särje mari grillist läbi lastud on päris hea. Lihtsalt kuivatatult minu arvates ei kõlba kuigi osad söövad. Ja lapsepõlvest meenub onu tehtud kalasupp, kus sees olid muuhulgas ka kala ujupõied.
21.07.2015 20:53
1
1 hamster imes lutsu silma nahh!
 
21.07.2015 21:09
2
Ma tahaks ka alandlikult ühte lugu jutustada, kulinaaria vallast. Kellel läheb süda ruttu pahaks palun mitte edasi lugeda.
Võtsid mehed viina ja lutsisid heeringapead sakummiks. Üks mees kes rögises, võib-olla oli ta tiisiker lutsis ka ja köhatas, paras klimp lendas heeringa peale suhu. Järgmine mees imes ka, kõva klõmaka peale ja ütles rahulolevalt, lõpuks sain üdi kätte. 
22.07.2015 00:16
0
keedetud lesta pead on head...
25.07.2015 22:05
0
siis kui kohad veel Pärnus suured olid keedeti pead eraldi ära ja põsed olid parimad ampsud.
 
25.07.2015 22:06
0
Sühisesed lutsu marjad, NIISAD, maksad õrnalt praetud super head.
 
25.07.2015 22:07
1
Ahvena mari tervelt (kotikeses) soola tund enne keetmist. Mahedam kui praetult ei muutu läilaks.
 
25.07.2015 23:40
0
Tursa pükstest siin kohe eraldi pildi teema, kuid suitsutades soovitan!!!
http://www.kalale.ee/galerii/4832
 
26.07.2015 02:24
0
sööge jah niiska...ja toorelt veel...angry
26.07.2015 07:09
2
Medja pole peale oma paugu ühtegi niiska imselt näinud.
26.07.2015 07:45
1
Keedetud latika mari,keeta nagu uhaad ja ujupõied panen ka sisse.
Kuumalt sööd nagu uhaad ,külmalt salatiks,muna ,sibul,natuke haput koort ja majonees.
26.07.2015 09:29
2
..vobla ujupõis välgumihklil kiirküpset tanklataga, super..
26.07.2015 09:43
2
Saarlaste arvates on keedetud säinapea maailma parim asi,millega peab nõustuma,et on ainuke asi sellest kalast mis süüa sünnib(on hea)laugh.
26.07.2015 09:54
2
Saarlased süüvad ikka kala,mitte päid.
26.07.2015 16:33
2
..vaata kajakat. kust otsast nokkima akkavad? Saba saad kindlaste enezele..
26.07.2015 16:55
1
rõõbak hoos jälle
26.07.2015 16:58
1
..mul on kokutajate kohta omad mõtted. Kas näitan teistele kalameestele kah? Karsklane, nahhh!?
26.07.2015 17:03
1
ahh mis sa plärad
26.07.2015 17:09
0
..laadna, pärast ära inize..
26.07.2015 17:17
0
rõõbak  hakkab karsklaseks?
 
Palun oota