See , et punapeet marineeritakse köömne teesse kus on äädikat sees on väga hea .
Mulgi kapsas on ka hea , aga sinna käivad tangud , mille peale " mõningad" ütlevad et ei söö tangudega toitu . Mulgikapsa ja praekapsa vahe on siis : mulgikapsad on sellised , kus on liha ja tangud , praekapsad on rasvakapsad ilma tangude ja lihata . Aga köömned ? Mina lisaks köömned kapsale juba kapsa hapendamise ajal .
ja üleüldse, värskest valgest peakapsast minimaalselt 4korda kallimat hapendatut sisse vohmida, selleks peab ikka jultumust ja lihtiimese üle mõnitust olema. Ausa tööga ikka sellist hunnikut raha ei teeni!
Vale väide wuudi , säästumarketist ostetud värske valge peakapsas sai koduses köögis riivitud , lisatud sool ( konsumist) läbi segatud need komponendid , veidi tambitud , neli päeva toasoojuses hapendatud ja seejärel jahedamasse kohta ( terrassile ) järelhapnema / laagerduma - nii valmiski algselt valgest värskest peakapsast miinimum neli korda kallim hapukapsas , ei mingit hunnikus raha kulutamist , vaid veidi aega ja tahtmist kulus .