tundub niivõrd lihtne ,et ajab naerma...samas head praekala väga raske teha.
1.pann on odav . v. liiga kallis
2.praadida õliga-mitte keegi ei prae ahvenat õliga .
3. searasvaga- kolesterool.jne.
4. värske isetehtud võiga - õige.
5. värske kalarasvaga - veel parem.
6.fritüürida koha rasvas - veel parem..
7.hõõruda võiga ja panna kuuma ahju - pole paha..
8. kala nahk peaks jääma - õige ,koha ja ahvena nahk on vajalikud..- kui soovida marineerida või kallerdada..
nagu näete - polegi nii lihtne.
ahven ja koha on hõrgud - praadida või fileerida ikka madalal temperatuuril ja maitsestada kerge maitsesoolaga ,rõõsa koore ja võiga praetud valge sibula ning värske musta pipraga -see kõik on alles algus..amatööridele - nüüd sooviks kokkade arvamust..
(mitte minust )