Otsi

Lõhetort

arz
image
02.02.2002 20:43
Lõhetort 6-8 inimesele

200g või- või lehttaigent
Täidis:
250g kooritud krevette
150gkülmsuitsulõhet(õhukeste viiludena)
1dl majoneesi
1dl hapukoort
1/2 dl hakitud tilli
1/4 tl musta pipart
Rulli taignast ristküliku kujuline plaat ja lõika see kaheks. Vormi tükid ühesuuruseks. Torgi kahvliga taignasse augud ja pane taignatükid küpsetuspaberi peale plaadile. Pane 200°C kuumusesse ahju ja küpseta 5min.
Torgi veel kahvliga ja küpseta 5 min.
Haki täidise jaoks vajalikud krevetid ja lõheviilud. Sega need majoneesi, hapukoore, tilli ja pipraga.
Määri täidis tordiplaatidele alles tund või paar enne lauale andmist, et tort niiskeks ei muutuks.
Kate:
250g krevette
150g õhukesi külmsuisulõheviile
sidrunilõike, tillioksi ja majoneesi
Raputa tordile tilli ja kata see üleni krevettidega.Võib lisada ka majoneesi. Lisa sidruni viile ja tillioksi. Vormi lõheviilud roosideks.

Kui nüüd teha kahele kolmele siis tuleks umbes arvestada vähemate ainetega. Tulemus on mega.
16.08.2015 00:20
3
kõige vanem postitus, mis siin vist on, väärt upitamist
16.08.2015 09:24
0
Suurettevõtja ja edukas ärimees ei oska muud sittagi vabal ajal teha,kui siin kopitada nahh.
16.08.2015 09:36
0
sinu jaoks suurettevõtja, ühe töötajaga ettevõte on ikka midagi pöörast.
16.08.2015 10:19
0
Rapsid kah reklaami alal?
16.08.2015 10:45
0
iseennast ikka reklaamin, aga siin kalale.ee foorumis ei julge küll kapist välja tulla, söövad elusalt ära ja hiljem piinlen alaväärsuskompleksides
Palun oota