Otsi

lurell

29.03.2002 13:24
köigepealt tarvis yks paari kilone luts, puhastada, jätta pea otsa. Tollele köhuöönde lappida 3-4 apelsiini löiku ja 2-3 sidruni löiku. see tehtud, jätta selili kala seisma ja samal ajal löigata fileeks umbes kilone forell. filee löigata ribadeks(1cm laiad) ja maitsestada: värske till, soola-suhkru segu(2/3soola,1/3suhkrut)(kasta ribad segusse ja köik ,mis haakub kylge, las jääb)ja valge pipar. asetada forelli löigud lutsule köhtu(umbselt täis) ja ömmelda niidiga köht kokku tagasi, kuni löpusteni välja. otsida kitsas ja pikk körgete servadega ahjupann, määrida vöiga ja asetada luts selili pannile. kypsetada ahjus u. 45 minutit 175 kraadi juures. siis vötta välja ja valada yle röösa koorega ja panna uuesti ahju 5-7-meks minutiks. lauale anda vaagnal koos kypsetatud öunte ja ananassilöikudega, lisaks veel kindlasti curry-ga keedetud riis. ilusaid elamusi....
23.07.2014 17:59
0
kas vorell peaks olema merekas või jõeforka?
23.07.2014 18:45
0
Nüüd on ainult kaks küsimust.
Kust saab paarikilose lutsu?
Kust saab forelli?
23.07.2014 19:07
0
kust saab pudeliga peldiKust
23.07.2014 21:54
0
Sa kont ime ennast.
23.07.2014 22:35
0
mis sul ädä, zil?
23.07.2014 22:44
0
Siiber on.
23.07.2014 22:52
0
apukurgi ooajast?
23.07.2014 22:56
0
olgu forelliga saan hakkama,aga hetkel korralikku lutsu kus kohast saaks???jõekas ikka sobib?
Palun oota