Otsi

Haug purki.

10.10.2016 18:07
Soome retsept siis selline.
Võtad 3 seitmekilost haugi.Roogid ära ja suicuahju pooleks tunniks.Kui valma siis puhastad liha suurde potti.Lisad 2 kilo tomatipastat,
liitri õli
kilo sibulat 
300gr kyyslauku
pipart ,soovitav peenestatud
soola maice järgi
2 sidrunit pigistame kahh sinna.
riivitud porgandit kilo
kogu selle massi segame hoolikalt läbi ja topime liitristesse purkidesse.
Olen kõik peenestanud ise,sibula ja kyyslaugu
Kui mass purkides,siis kaaned kõvasti kinni ja kas praeahju või autoklaavi paariks tunniks.
Praeahjus andke 120-140 kraadi kuuma...
Kylmad purgid kylma ahju ainult ja koos ahjuga tuleb lasta maha jahtuda.
Kaante vahelt natuke susiseb kuumutades,aga pärast jahtumine tõmbab kaaned vaakumisse.
Purgi täis säilib yle aasta kui enne nahka ei pane...
Igatahes parem kui läti konserv.
Head isu.
10.10.2016 18:49
9
Veike küsimus, ma pole saanud 7kilost havi, kas kaheksa kilone havi ei k6lba. 
10.10.2016 19:00
5
8 kg keerad retseptuuri peesse
12.10.2016 08:07
4
..kas väiksematega ei aja assja ära mull pole kusagilt neid seitsme kiloseid võtta
aga muidu hea rettsept minuarust..
12.10.2016 08:54
0
Ex kõlbab luine 1 kilone kahh...lihtsalt suuri parem puhastada..lihakiht paxem,pindluud pikad ja jämedad.
Kõlbab 8 ja ka kymne kilone..vahel viskab selliseidki võrku.
Kirjutasin ju ,et soome retsept,mis siin arusaamatut.
Ma panen mönuga maiceaineid.Terapipart pole pannud seepärast,et need kaovad massis ära ja pärast hambavahed täis neid.
Ex jagage lisandid kymnega ja arvutage ymber eesti kilostele kupukatele.
Lõpptulemus on tähtis..ise sööd ju.
Kunagi tegin suicu viidikaga ja tindiga sama ,aint lappasin tervelt purki nagu sprotti,õliga.Ja ahjus oli 2 tundi 140kraadi juures.
12.10.2016 12:35
8
Viidikaga!! ... Vabandan ette aga mina (ja minu tuttavad) ei saa aru, et mis nälg see peaks olema mis viidikat sööma paneb. On proovitud nii praadida kui ka suitsetada. ... Nu ei kõlba, suisa kisab hamba all
... Koržets muidu kah kiitis aga minu arust teeb see mees iga kala peale mmmmmmmmm

 
12.10.2016 12:37
3
..viidikas on hea saei oska teda teha..
12.10.2016 16:04
5
ui jptvi, millised hambavahed sel särjatabajal olema peavad!
12.10.2016 19:10
7
laBak ... lisa sa sinna nelki w rosinaid, sitt jääb ikkagi sitaks ja kusi kuseks ...

 
12.10.2016 19:12
2
..sa nuub osta elu..
12.10.2016 20:13
7
Kui seitsmesed kollid kompotina purki topitud. Soovitan veidi neist ule jaanud sooikates ringi sobrada ja maksad valja nokkida. Need juppeks loigata. Soola, pipra, jahu ja munaga kokku teha. Ja ara praadida. Superhea gurmeetoit. 
12.10.2016 22:38
10
laBak -   Tee võileib, pane see lauanurgale, kustuta köögis tuli ja hiili võileivale ligi nagu saaki püüdev tiiger. Haara see .. ja mine pimedasse kööginurka nosima. ... Vahepeal urise ka.wink
12.10.2016 22:54
1
..hahhahhaa
seeoli päris hea Rommel smiley yes..
13.10.2016 01:39
3
Kõik kala mis ahjus kuumutad teatud kraadide juures keedavad luud läbi.Oled ise söönud kalakonserve,poe omasid.Pole luid.Ja viidikas suht hea rasvane kala. 2-he tunniga on luudest mälestus alles.Jääb parema maicega sprott kui mingi poeriiuli kõnts.
Poes on lihtsalt mage kala õlis.Puht saast.
Krt urdu,ma olen maksa ka purki pand,eraldi.Porgand,pipar,sool ja 2 tundi klaavis.Fantast.Tasub proovida.
13.10.2016 15:38
3
Niipalju mis viidikatest lugenud olen, on ikka öeldud viidikas maitsev kala. Sell suvel m6tlesin suitsetada viidikaid aga läks meelest neid püüda. Ennem s6i mu kass räime nii, et nurr lahti. Nüüd juba mitmed aastad ei v6ta räime suhugi.  Eelmisel aastal suitsetasin räime ja viskasin minema kuna ei k6lvanud süüa. See käib poest ostetud räimede kohta. Kunagi pole mu kassid söönud värsket kilu ega viidikat. Paistab need küllalki rasvased kalad ei maitse kassile. N6nda v6ib ka m6ne inimesega olla..
13.10.2016 15:44
3
..vahel ongi niiet räimel on nafta lõhn laisa..
13.10.2016 15:44
0
..lausa..
13.10.2016 15:50
2
Viidikat küll halvaks kalaks ei saa pidada!
Maamehe sprotimaterjal lausa. Ainus häda, et juba ruttu kipub lappama minema, kui soojaga püüad.
13.10.2016 16:11
2
Sel viidikal on peale suitsutamist vastikult kuiv ja paks nahk. Aitab, kui savikaussi laduda, paksu rätikuga katta ja pool tunnikest jahtuda lasta. Nahk läheb ilusti pehmeks ja on kergesti mahakooritav
13.10.2016 16:40
1
Või siis õliga purki peale suitsu ja ongi sproti surrogaat olemas. Tõsi, pol eproovinud küll ise, aga gurmaan Jann teab rääkida.
13.10.2016 17:25
6
Pärnu viidikatel on ikka väga räme hais juures.... Vahest kui havile minnes kokrede manu ei viitsi minna siis nopin mõned viidikad. Sa raibe... peale mitmeid ja mitmeid käte seebitamisi ja pesuvahenditki kasutades, lööb see lebra siiski välja
13.10.2016 17:45
2
..kassa ainult sellepõhjal tegidki järelduseet s.tt kala on..
13.10.2016 23:36
6
Copy: ... Vabandan ette aga mina (ja minu tuttavad) ei saa aru, et mis nälg see peaks olema mis viidikat sööma paneb. On proovitud nii praadida kui ka suitsetada. ... Nu ei kõlba, suisa kisab hamba all 
 ... Koržets muidu kah kiitis aga minu arust teeb see mees iga kala peale mmmmmmmmm 
 ....
Näed! Neid põhjusi on siiski enam
!
14.10.2016 08:23
1
Lähen laup haugi püüdma. Pritsige siia häid konservitegemise linkisi.
14.10.2016 08:42
3
..saa enne kinni need haugid..
15.10.2016 20:09
3
Nonii ätt. Haug käes, mis edasi trmevõi?
15.10.2016 21:02
1
pilti sellest haug käes olekust?
15.10.2016 21:20
0
Augi tuleb või sees autada, siis pipart ja soola lisada.
Igatsugu tomatilödi ma välistaks.
Kõige punasem asi, mis augi juurde käib, on porgand.
15.10.2016 21:34
3
... meie pere lemmik toit haugist on kotletid
..   yes
15.10.2016 21:51
1
Oot, wuudi.. Naised sannas rjääkisid, et sa olla ka täna kalal käinud, said näpud limasex?
15.10.2016 21:53
1
talisman, klj äkki räägid täpsemalt sellest võisees augist, või nii lihtne ongi, kui kirjeldasid?
Palun oota