Mõhki ja korzetsi õpiköögi tulemus. Kulinaarne avastus: Kiisk. Piltidel kiisakeedupott on 2L ja kus valmiskraam, see vist 2,5L. Kõik tehtud tunde järgi netis leitud nõu järgi. Lõpptulemus ikka omalooming. Ports elusat peadega kiiska, potti, külm vesi selga nii, et vesi kalast paks. Kuum alla. Triiki teelusikatäis himaalaja roosat soola sisse. Suuremasse potti 2 sibulat ratasteks,7cm jupp suitsuvorstilati jämedusest porgandist ratasteks, keskmise kartuli suurune jupp bataati pöidlaküüne suurusteks juppideks, väike loorberileht ja tunde järgi musta pipart läbi veski otse potti, sügavkülmast korralik mehine ports haugifileed, potti. Kiisakeedupotis hakkas vaht tekkima, kulbiga ära. Läks keema ja vahutama, siis vaiksel tulel edasi. Tuli keeta kuni vaht otsa saab. Sai. Läbi terassõela kogu vedelik teise, suuremasse potti ja see uuesti tulele. kui koos sügavkülma haugifileega keema läks, oligi juba filee keenud ja korras. Igaks juhuks veel nati ja sööma. Ausalt, teine parim kalasupp, mis kunagi saanud olen. Edaspidigi tasub rõõmsalt kõik kiisad sumpa pista. Hämmastavalt väärt kraam. Naljata. Lihtsalt esimese leeme Kiisa ja vee suhe peab olema selline, et kiisal selg veest pea väljas