Otsi

Õlle kala.

1
2
26.05.2017 16:13
1
Isegi Jõevaimul on suu ja pea.
26.05.2017 16:15
2
Ei ole????
26.05.2017 16:15
0
Keda?
26.05.2017 16:33
2
Mida ise pole näinud,seda on raske uskuda.
26.05.2017 19:46
2
Mulle kevadine rasvane säinas meeldib..Ja vimb selline rasvane vinnutatud ja särg 500gr ve suurem,marjaga kuivanult..Haug sitt võib peenraid väetada ja kõik muu peenike klibu kahh..
Alla kahe kilo säinal pole maitset.

Õllest juttu oli,siis eesti õlledel kõigil selline metalne mekk juures...vee probleem vist.
Seepärast eesti solki ei joo.
Kasvõi estrellat kui alhambrat pole võtta aga malta õll amstel on väga hea..ja niii melik kui see ka pole siis 67 s pool liitrit,odav kahh

Ma nägin täna yhte kärbest,vist hakkab kevade poole kiskuma... 
26.05.2017 20:34
1
Loll on see kes vabandust ei leia. Rasvane ja maitsev säinas.Megairw. 
26.05.2017 21:04
1
Nummerdatud kala ilmselgelt vaevleb omas mahlas, vahel võiks negatiivsust kuidagi ise ravida, mitte siin igal üksindusmomendil teistele kaela valada...
26.05.2017 21:19
1
Liiminuusutaja ka vist suitsusäina fänn?Sinu rahustuseks võin öelda ,et ei vaevle ma millegi küüsis. Lihtsalt ei taipa ,miks mees kes põlgab paljusid söödavaid kalasid ,peab lugu suitsusäinast.Nii lihtne ongi. Aga ühe kõva tuubi liimi vastu ei saa vist ükski kala.  Sina haigur peaks ju seda teadma?
26.05.2017 21:21
1
Ole parem kuss.
26.05.2017 21:22
1
Sama sulle.
26.05.2017 22:32
2
Aga proovi.Võtad fooliumi,laotad sinna 2-3 kilose säina,kõhu topid sibulat kyyslauku täis,pipart soola jne...ja õli kahh paarsada grammi,siis rull ahju .Las vedeleb seal 4-5 tundi...Fooliumile tee ylespoole ja kylgedele posu auke...hambatikuga... Mulle meeldib...
Väiksel kala luid palju,ei viitsi urgitseda.Ma näiteks ei saa aru sellest 300grammasest suitsu vimmast või alla kilo latikast...Head luude urgitsemist.Haug on lihtsalt maitsetu kala...kotletiks vahel kõlbab,aga siis kahh tuleb see tainas söödavaks muuta.Pyygimõnu ei muud,minust lähevad nad tagasi ujuma.
26.05.2017 22:44
1
Aga mida siin proovida ? Säinast söödud igal kujul. Kotletiks ja soolatult kärab küll aga muul kujul pask mis pask. Aga sulle särjetapja säina nautimisel edu. Kui paremat püüda ei mõista kärab sulle säinas ka. Ja sinu kirjeldatud säina retsept vaevalt suitsusäinaks kvalifitseerub.
26.05.2017 23:41
2
No säinas nüüd küll kuskilt otsast rasvane pole ja ühes teises postituses jällegi hr Särjekiller ütles ,et vimb pole ka keski kala ,aga elu ongi imelik ,homme on jälle uus päev.
29.05.2017 21:23
1
Säinas pole rasvane aga kui sinna valada särjetapja retsepti järgi paarsada grammi õli siis ta saab rasvaseks.  Ise kasutan võid. Sellessuhtes pole ju vahet mis kala kellegile maitseb. Peaasi, et ise rahul. 
29.05.2017 21:33
3
miks peaks selle parun von Münchauseni seiklusi tõsiselt võtma?
29.05.2017 21:38
2
Ta ju nii tõsiselt räägib seda. Ja kõik tema lood on ju nii reaalsed, et neis kahtlemiseks puudub vähimgi alus. On ju ni.
29.05.2017 21:51
2
Ei valeta ta midagi niiväga.Natsa ehk liialdatud stiilis kirjeldab kõike aga miskit lausvalet siin pole.
29.05.2017 22:23
4
nujahh...paron pani kah ainult natsa juurde!
30.05.2017 12:20
1
Mul kuivavatel vimbadel 40-st 5-l olid kärbsed peas.Nood kalad pildusin metsa alla. Kas teisi julgeb närida,kui mingit elu ei paista sees olevat?Sisikonda kaladel sees põle
30.05.2017 12:27
1
Puhas proteiin julaugh
30.05.2017 12:42
1
Nu asi tõsine
30.05.2017 12:44
1
Kui teistel pole vaklasid sees,siis milles probleem?
30.05.2017 14:20
1
Kõik sõltub õlle kogusest, alguses läheb puhas pealehammustamiseks, hiljem lisandub proteiinirikas.
30.05.2017 16:14
0
Hommsest hakkab puhkus,siis saab õlut ja kala[proteiinivaba]
30.05.2017 19:29
1
kUIVATATUD VIMMA MARI ON SAAST...kRT ISEGI KASS EI SÖÖ..Iseenesest kõlbab see luupuru närida kyll.Särg ikka parem.
Iga kala saab söödavaks teha,mina eelistan säinast.Mitte sellist kilu mida eestis pyytakse,vaid korralikku säinast.Mingi alla 2 kilo isend kõlbab muuks.Kui võrku suuremat ei tule siis ei tee.Punkt.
Särjest saab igavest lahedat toitu .Isegi kotlett 100x parem kui haugist.Haugi peab nats lisama,mudu särje hakkliha vedel .
Sita värvi on,aga lõpptulemus hea.
Vahel viskab lihtsalt kopa ette ahvena jigitamine ja koha traalimine.
Nagu ma neid ei saaks.Lihtsalt ei taha hetkel.Pole isu.
Yldjuhul söön kuivatatud kala harva,aga kuna kevad selline kärbsevaba ja siiamaani kusjuure,siis sai õrnsoolaga soolatud ja kiirkuivatust rõdul tehtud.Rõdul sooja päiksega 40-50 kraadi...
Mingit tugeva soolaga kala,sama mis teelusikaga soola kugistada.
Jätan vahele.
 
30.05.2017 19:54
1
Särje kotlett on tõesti hea, aga mina hauega ei priiska. Lisan paar kartulit, sibulat ja kui tuju, siis ka tüki pekki. Muna võib panna, aga ise eriti ei hooli.Vahel ka lisaud rohelisi oliive. Aga vedelaks ei jää midagi, kui teha suht õhukesed ja praadida korralikult krõbedaks.
1
2
Palun oota