Otsi

UUS RAAMAT

08.11.2004 00:00
Täna kell 16.00 presenteeritakse TA fuajees raamatut "Korilase käsiraamat", mille kalastuse osa on kirjutanud arva ära kes.
ats
image
08.11.2004 09:12
0
kas vaatasid täna hommikul HommikuTV d?
08.11.2004 18:11
0
See raamat juba eile Torupilli selveris müügil oli. Lappasin läbi ja tahtsin korvi panna aga siis nägin hinda...
Aga palgapäeval ostan ära. Asjalik asi. Egas Vladi mingile põhule kah koostööd ei teeks.
08.11.2004 21:59
0
Ma juba kirjutasin, et mu kallile abikaasale telefonitsi pähe määriti, küll pehmete kaantega, aga lisaks veel korilase kokaraamatukene ja 260 raha, tõid ukse taha ka veel.
08.11.2004 22:05
0
280.- kõvade kaantega
08.11.2004 22:45
0
mnjaa, tarkus kalliks läinud
09.11.2004 08:30
0
Kirjutage Jõuluvanale-las toob sokkida-susside asemel!
ats
image
09.11.2004 08:35
0
jutukaid pole mõtet ise osta,aga selline võiks küll riiulis olla.
09.11.2004 15:44
0
Mul kokaraamatuid riiulid täis.Millal Vladi spinninguraamat valmis saab?
Vot selle paluks jõuluvana käest...
09.11.2004 15:53
0
Promo oli tasemel, raamat ise möga. Kukeseene värviline pilt sees, 4 klassi bioloogiaõpiku pildi tasemel, kukeseen alla kirjutatud. Sama värk kalade osas, pilt, nimi ja üldteoreetiline jutt kus haug elab, mida sööb, millega püütakse. Müügi sihtgrupp on teie naised, kes jõulukotti midagi üldises jõulupaanikas otsivad. 310 krooni hind. Mina seda raamatut endale riiulile tolmlema ei taha.
09.11.2004 16:22
0

Nägin juhuslikult seda saadet otse- plnd veel tööle läinud...

Kui ei eksi- "Korilase käsiraamat" oli pealkirjaks.
Ja kolm alamrubriiki: Seened, Marjad, Kalad.
Patt oleks ühelt üldotstarbelise- just nimelt võhikutele mõeldud teaduslik/tutvustuslikku raamatut kohe maha laita sellepärast, et kalapüügi saladused on seal pinnapealsed. Nigu Vladi ütles- neid ei saa ühtegi raamatusse 100% mitte kunagi panna- mitte et paberit ei jätku- vaid- et see lõppmatu protsess ja asjaolud alati muutuvad. Ja kalapärast minge turule.
Õnn ei seisne kala saamises, vaid kalale saamises.
Ei tea- miks muinasjuturaamatuid trükitakse? Neid, kus hunt sabaga kala püüab? Miks te neid ei materda?
Kui ei meeldi- ära söö.
09.11.2004 16:47
0
Ses mõttes on Mati Kaalu raamatul rohkem jumet, kui Sa tsuksa sellest kuulnud oled - kasslastest. Seda võid oma jõmpsikale vastavas eas ette lugeda, pilte näidata, on hariv ka. Minumeelest on lahe lugeda säärast raamatut kui "Matk Kalariiki", see on hulk asjalikum ja harivam.
09.11.2004 17:43
0

Nii, sjomm- pikk vastuse variant läks kahjuks kuskile neti avarustesse vett vedama- a ma vastan siiski- lühidalt:

Igale raamatule on oma lugejskond.
Kellele mida. Muinasjutud, krimkad, õudukad, filosoofia, aga viimane aeg ju käsiraamatuid väljalasta- üldharivaid. 95% päälinnanoortest ei tee kasepuravikul ja kaseriisikal vahet. Sarvedeta lehm on tegelikult ju hobune.

See, et kallid on raamatud? Nõus. Kõva köide? Läikiv paber?- see turumajandus- muidu ei ostetaks.

Netist tarkust ei õpi. Net on ajutine.
Pääle kolmandat maailmasõda istuvad inimesed koopas peeruvalguses ja üritavad CD lugeda?

09.11.2004 18:57
0
Geniaalne äriidee on raamat "Avameelselt abielust" uuesti trükki lasta, nt dr Imre Rammuli poolt. Paneks vähe seksikamad pildid sisse, kaasajastaks keelepruuki, kõva köide ja läikiv paber..ehh.. Pealkirja võiks panna vähe originaalsema, nt "Puberteedi käsiraamat", hinna paneks ka vastava
18.11.2012 06:05
0
Ei tahtnud uut teemat teha. Aga nüüd asi paigas ja algab. Paljude kalakanzeldajate ja miljoonide uute liitujate tungival palvel raamatu kirjutamisega algust tegin. Nu pagadii, nagu randjärv ütleb. Kui enam jänes pole, siis on kõik undid põlvini
Aga vaadakew ette, kui endast siin palju kirjutada pole, ziiz satutu vbla TEIE selle bestzelleri sisse.

Tere! Parem AHOI! Nüüd kalakiuzajate pärisnimi.
See on selle raamatu esi leht. Kui ma seda kirjutama hakkan, on mul veel mõlemad käed OTSas. Täna on laupäev, aga ma määrisin ühe arstikese ära. Lühidalt. Küünarliiges natsa pepus.OTSisin sae keldrist välja, et kirurgijuures odavamalt läbi saada. Nüüd dreen sees ja omme jälle EMOsse. Ma olen optimist vist. Nendest pooltühjadest ja täitest klaasidest sügav pohh. Vot, kui sellise sõnani jõudsin, tuleb vist kasutusluba küsida. Aga sõna kaugel asub, teispool piiri. Niiet, lugege ja tundke ennast mõnusalt. See on lood meite juhtumistest ja kõik mis selle ümber käib. Elagu kalamehed! Nüüd läheb lahti…
ESIMENE OSA ehk kuda kõik alguse sai
Algus oli lihtne. Selleks ei pidanud poode läbitormama, et teada saada. Sellist lanti täna kahjuks ei müüda. Olin siis seitsmene. Esimesed kokkupuuted veega olid juba kolmeselt. Lups kaldalt vette, kolm kilomeetrit issi pintsakus kojusõitu, ja siis kõik jutud emmele maha rääkida. See kõik Pärnu jõe ääres.
18.11.2012 08:29
0
Vahel on seltskondades ka selliseid anektoodirääkijaid, kes suure kära ja rõkkava naeru saatel ikka ja jälle mingit lugu räägivad, mis kõrvalseisjat üldse naerma ei aja. Tammuvad kohmetult ja tehtud virila muigega üritavad viisakaks jäädes rääkija ülvoolavat naljasoont mitte solvata. Ja kui keegi ütlekski midagi, ega see "naljameest" ei peataks- kui siis ainult korraks.
18.11.2012 12:07
0
vant, pohm ve? Ma aint proovizin. Kui mõtet pole, laske edasi või tgsi...
18.11.2012 15:25
0
Et miks mulle leedukas ei meeldi? Kord kroonus olles sai selgeks. Tõmbasin tollal Extra sigarette, kes määletab. Omiku astusin umivalnikusse, et feisslifti teha. Üks Kastutis
Seal tuigerdas ja küsis pläru. Ütlesin, et ei ole. Pagana kiire poiss oli. Kui pauk ära käis, mõtlesin, et nüüd kolmas MS kohe akkab. Silm sinine ja kuda ma nüüd polkovniku naist teatrisse viima lähe. Säh sulle feislifti. Teised leedukad oidsid selle Msi ära ja vabandasid terve baltikumi nimel. Ma lasin auru välja ja põrutasin raudahjule veikese kortsu sisse. Hea, et leedus üks leinav ema vähem. Lõpus toodi mulle uhked polaroid prillid ja öeldi, et kõik korras. Poiss oli lihtsalt mu paratka särgi läbi Extra pakki näind. Katus niipalju sellest siis sõitma läks
Mul oli seal üks suits ja sel ajal öeldigi lihtsalt, et ei ole. Aga see Extra oli tollal priima
Lätlaste kossmoss oli ka ea, aga lühem ja maksis rohkem. Pidime nagu Tallinnaga võrdlema. Aqga Tallinn oli suurem. Vot, ongi kõik. Aga kui leedukaid näen, läeb käsi taskus nadza krussi.
18.11.2012 18:42
0
eks igaüks märkab asja oma mätta otsast. Ma seda kuulsin ka, et keehi nelirunner lõi esikäpad maasse. Alles üks inimkiizu pea sabapeale pand. See pole areng, aga taandareng vist ka areng on.
30.09.2014 15:41
1
Kas need raamatud ''AHVEN'' ja ''HAUG'' ka midagi asjad on?
Palun oota