Täna öösel kella 2-3 ajal varastati Vääna-Jõesuust paat Nord 460 koos mootoriga Tohatsu 9,9 hp ja käru nr 742 GY.Palun jagage!!!! Vaevatasu täpse ja konkreetse info eest 1500 euri!!!!
Tunnistajad, kohalikud elanikud, keegi nägi / kuulnud midagi, kaamerad maanteel ja äkki autodes maanteedel registraatorid ?
Piiridel kontroll.
V.olla facebook, kõik võimalikud kuulutuste / meedia väljaanned võiksid ka aidata siin ?
Ei taha tänitada aga jah, jällegi tuleb kasuks asjaolu et selliste ahvide tüttu kuluks ära paati gps majakas. Puhtalt seetõttu et lontrusi liigub igal pool.
Tehniliseid vahendeid on küll olemas, turvafirmade patrullid, kindlustusseltsid jne...
Aga siiski valus küsimus, paistab et tänapäeval politsei sellega eriti ja / või eraldi ei tegele ning avaldusest edasi eriti operatiivselt / mitteoperatiivselt midagi ei liigu ?
Paat mootoriga käru peal ei ole rahakott või mobiiltelefon.
See paat käruga lükatakse kuhugile fuurasse sisse ja jeehat. Ei vea keegi seda konksus. Sellised asjad ikka eelnevalt välja vaadatud ja tehakse eeldatavalt kellegi tellimusel. Need kehad kes toimetavad ilmselt väiksemad mutrid.
Aga kas paati-treilat Eestis varguse vastsu kindlustada saab?
Paar aastat tagasi naerdi nii Ergos kui IFis selle jutu peale.
Räägiti, et karile sõidu vastu saab küll, aga kui keegi kodu juurest reha paneb, on su enda süü. Kodus sees võid kasvõi vetsupoti ära kindlustada...
Sulle sama soovitus, pane üles kuulutus et ostad sellist varustust ja siis vaata kui keegi pakub sulle väga odavalt sellist kraami, siis kohe teada, kes müüb.
Krt meiecundis on igasugu manti kaduma hakanud. Lohusalus läks üks ATV, Siis varastati sikleid garaažist, kuuldavasti Klooga-Rannast ka üks paat läinud ja Väänast ka vist ATV. Mingi suurem punt jälle tegutsema hakanud. Nii et hoidke silmad lahti ja kui kahtlast liikumist näete, ärge häbenege politseid informeerida.
Niipalju öösel nähti et mingi heledat värvi kaubik oli olnud.Naabrist pensjonär rääkis et ööse kella 3 ajal olid mul pool tundi aia taga juttu ajand omavahel,naabrinaine vaatas et Margus hakkab hulluks minema et ööse kell 3 äikse tormiga kalale läheb....
Valge kaubiku teema on justkui läbi joosnud ka meie maakonna vargustelaine puhul. Kohalikud orgunnisid seal igatahes mingi öise vahtkonna. Vahel olevat mindud autode peatamise ja tülitamisega isegi liiale, aga abi sest vist ses mõttes oli, et seal kandis vargustelaine lõppes. http://www.sakala.ajaleht.ee/2054394/vargustest-arevil-mulgid-puuavad-oma-vara-kaitsta/
see kelle paat saaremaal varastati oli minu oma , see paat oli sellise kohapeal kuhu keegi peale mingi kohaliku kes sinna enda salavõrke paneb ei oska minna.
olen paari sõbraga seda viinapitsi ääres arutanud ja nad juba kahtlustavad paari venda pidid homme sinna natuke hirmutama minema, sest politsei ei tee midagi õeldi et meil on jõulud praegu jne
no mina käisin seal ametlikul t kalapüüdmas ja linnavurle sa krdi hoor ära jaura siin kui sul midagi tuuri pannakse mis maksab ka ikka naatuke ära hakka siis virisema.