Plaanis soetada omale feeder ritv. Kuna puudub võimalus käia poest poodi ja oma käega katsuda, siis tuleb usaldada veidi teiste kogemusi.
Siiani koosneb mu arsenal peamiselt Salmo toodangust, kuna see on ainuke, mida meil siin kesk-eestis rohkemates kvaliteediklassides pakutakse. Nüüd oleks eriti tore, kui keegi midagi omast kogemusest soovitaks, siis saan kellegi poodi kauba järele kupatada ja siiapoole teele panna.
Eesmärgiks oleks peamiselt Väinakal latika ja linaski kimbutamine (paadist!) Ning kunagi tulevikus ka Emajõele katsetama minna.
Hinnaklassi vaataks tagasihoidlikumat hetkel. Küll hiljem siis saab edasi liikuda.
ostsin just ühe piitsa,nimeks OBSOLID 2400 test 15-100gr. italian design.pits on selline kirju,pidi sobima fiider õngeks -õhtul lähen proovin emakal ära
crankbait> Soovitaksin sulle pigem Pickerit kui Feederit. Kuna Picer on lühem siis paadist sellega hulga mõnusam toimetada. Salmo pakub neid, 2,4 ja 2,7m. Hinnad jäävad 300 ja 400 kr vahele. Hind odav kuna need pole süsiridvad. Aga sellise pikkuse juures ei häiri see midagi. Feederridvad peaksid küll süsid olema kuna 3,9m papist ritva ei naudi kuidagi.
Mul omal kasutuses 2,4m Salmo Picker ja olen sellega küll väga rahul. Paadist ja väiksematel jõekäärudel kaldalt mugav toimetada.
hmm....taifun picker pikkusega 2.40 tundub täitsa tore. Kas Sul Siilionu on neid ka poeletil pakkuda? Võibolla isegi liiguks miskil ajal selles suunas...