Otsi

Siig

Autor: heiki007
Sai siis täna elu esimene siig kaldale toodud.
Pikkus 43cm ja kaalub 880g.
Ussi sõi ikka nii sygavale, et ilma operatsioonita seda konksu poleks kätte saanudki. Vähemalt 3cm oli selle endale sisse söönud ja kaldale ujus kah peaaegu ise :)
Päev kirjas ja kala käis ahjus ära.
Natukese puine tuli see liha kahjuks...
15.04.2012
16.04.2012 08:07
0
0
Siig ja ahju???

Pigem tee ikka äkist.
srs
image

16.04.2012 08:42
0
0
Päris armsa naeratusega teine.
16.04.2012 08:59
0
0
Kuram ,kes siis siiga ahju paneb??
16.04.2012 09:22
0
0
Ilus pilt!
16.04.2012 09:41
0
0
ilus pilt jah ja siig ikka liiga õrn kalake ahju jaoks,aga 5 ikka!
16.04.2012 10:01
0
0
Umbes poole vähem aega praen siiga, kui muid kalu, kui kergelt ääre valgeks võtab fileel pannil, siis viimane aeg keerata.
16.04.2012 11:24
0
0
Ma enne kuivataks siiga kui ahju paneks.

Lubamatu kulinaarne tegevus igal juhul.
16.04.2012 12:11
0
0
siia silm nagu surnud seal, kohe kahju hakkas.
16.04.2012 12:35
0
0
kus kohas püük toimus?
16.04.2012 13:32
0
0
Tõsiselt ilus kala
16.04.2012 15:53
0
0
Kiidan pilti!
16.04.2012 16:10
0
0
pilt on ilus jah
16.04.2012 16:36
0
0
Ja ongi ilus pilt.Viiekas ka minult.
16.04.2012 17:04
0
0
Pildile 5,aga jah,see ahju teema juba oli jutuks
16.04.2012 18:05
0
0
Hea kompositsioon. Viiekas.
16.04.2012 19:27
0
0
Kena pilt, mulle meeldib! 5
16.04.2012 20:21
0
0
Krt, vat see on kui lased naisel netist retsepte otsida. Edaspidi muretsen endale väikse suitsuahju, või praen. Tänud kommentaaride eest!

16.04.2012 21:58
0
0
Pole nüüd mõtet seda ahjutamist nii maha teha, tuleb osata teha ja saab väga maitsva ahjusiia.
16.04.2012 23:31
0
0
Aru ma ei saa, miks keegi on vähem kui viis pannud pildile. Vist puhtast kadedusest. 5
17.04.2012 19:30
0
0
Väga viis!
17.04.2012 20:34
0
0
Siiga saab ahju panna küll, aga pead temperatuuri ja kella peremees olema.

Pannil hästi kuumust kannatava rohke õliga (kasutan viinamarjaseemne-päevalilleseemne segu) 30 sekundit kummaltki poolt. Seejärel eelsoojendatud 175-185C ahju 6-7 minutiks.

Välja. Veskist sool ja pipar peale, kohe taldrikule, salatiamps kõrvale, muah!
17.04.2012 22:09
0
0
5
17.04.2012 22:40
0
0
Njahmm... see kypses 45 minutit ahjus. Nüüd olen siis targem


Tänud!
29.06.2012 15:21
0
0
mis on selle salajase Siia taga ?

tundub nagu sitt aga 5-kas kukub
29.07.2012 16:44
0
0
Siia taga on vana kett, mis kuivand vetikate ja muu sodiga koos
Sitaga tegemist pole
Palun oota