Otsi

kes teab..,

Autor: karlm
see teab et praetud koha on hea:P:P
28.09.2012
29.09.2012 10:24
0
0
Näeb küll välja nagu praetud särg.

Õpetan. Teine kord proovi, kas tuli parem.

Fileeri kala (koha, ahven, haug jne.)

Eemaldada tuleb nii nahk, selgroog kui ka ribid.

Mingil juhul mitte lisada soola.

Lõika parajateks tükkideks (ahvenal pole tarvis, ta filee ongi paras tükk).

Nüüd veereta tükid jahus (tingimata kuivalt).

Võta kaks-kolm muna (vajadusel rohkem või vähem), klopi need koos soolaga läbi.

Võid kasutada ka miksrit.

Jahus veeretatud tükid kasta soolase munasegu sisse ja tõsta kuumale pannile.

Prae kuldpruuniks.

Head isu!
29.09.2012 11:36
0
0
Põsed praadisid ka ikka ära? Sest kes teab.. see teab, et koha põsed on parim amps üldse!
29.09.2012 20:30
0
0
prae filee suurel kuumusel ainult soolaga maitsestatult ja saad aru kala maitsest. jahust ja munast on hea pannkooke teha.
30.09.2012 05:46
0
0
30.09.2012 07:19
0
0
Kui Tahad maitsest aru saada, ära prae fileena...
30.09.2012 07:53
0
0
Kui tahad ehedat maitset, ära prae üldse. Söö toorelt.
30.09.2012 10:58
0
0
Liha tahaks.

30.09.2012 16:29
0
0
kes teeb
see teab , et on heaa
30.09.2012 17:06
0
0
Läksid suitsu?
Palun oota