Otsi

Kalastamine on haigus, toiduvalmistamine on kirg

Autor: Martinn
Selge kalapuljong suitsutatud kiisafileede, blanšeeritud
porgandite ja –hernekaunade ning nõrutatud hapukoorega. Garneeringuks tilli ja hernevõrseid.
20.01.2013
20.01.2013 19:37
0
0
Kena 5
20.01.2013 20:51
0
0
Suitsutatud kiisafileed tahaks küll proovida
20.01.2013 21:03
0
0
Viis punga.
21.01.2013 07:08
0
0
Head isu!
21.01.2013 07:22
0
0
Väga soliidne, lähen nüüd putru sööma
. Viiekas kah.
21.01.2013 12:10
0
0
Mis puu?Haab?
21.01.2013 14:34
0
0
Sellest peab söönuks saama? Tundub igati hea SUUTÄIS.
21.01.2013 15:13
0
0
Kuidas need omavahel kokku kõlavad eel- või põhiroana? Või on tegu lihtsalt korraliku sakussiga? Viiekas viitsimise eest.

Kuidas kiisafileed suitsetasid? Prooviks isegi hea meelega.
21.01.2013 17:20
0
0
Mis asi on "Nõrutatud" hapukoor?
22.01.2013 07:12
0
0
kas üle viie ei saa siin kuidagi punne anda?=
22.01.2013 07:23
0
0
Kindel viiiis.
22.01.2013 09:10
0
0
Super ilus ja isuäratav.

23.01.2013 16:25
0
0
Tegemist eelroaga kolmekäigulisest, sellest üksinda kõhtu täis ei saa jah. Aga kiisk on suitsetatud suitsutuspotis. Profiköökidest leiab neid. Muidu saab ka tavalises potis: saepuru fooliumisse, see potipõhja. Siis kalad metallsõelale, need potti, kaas peale ja gaasipliidile. Nõrutatud hapukoor on seisnud paberil, liigne vedelik väljas.
Palun oota